Στο φως διεστραμμένα μυστικά που έκρυβε το «τέρας» της Δάφνης από 25χρονη η οποια δουλεψε στο κολαστήριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο φως διεστραμμένα μυστικά που έκρυβε το «τέρας» της Δάφνης από 25χρονη η οποια δουλεψε στο κολαστήριοΠέμπτη, Μάιος 11, 2017 - 13:51

Ανοίγουν μέρα με τη μέρα τα στόματα για το «τέρας» της Δάφνης που βίασε και βασάνισε την 20χρονη φοιτήτρια, συνθέτοντας το προφίλ ενός διεστραμμένου και ιδιαίτερα επικίνδυνου ατόμου.

Ενδεικτικά είναι όσα αποκάλυψε για τον 52χρονο Παναγιώτη Κοντζιλέλο μία από τις κοπέλες που τον βοηθούσαν στις δουλειές του σπιτιού από τον περασμένο Ιούλιο

και επί έξι μήνες.

Λύνοντας τη σιωπή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 η 25χρονη Αναστασία αποκάλυψε το ένοχο παρελθόν του βιαστή.

Οπως ανέφερε, όταν πέρασε από το διαμέρισμα-κολαστήριο της Δάφνης, ο σάτυρος με τα προβλήματα βάρους και όρασης της αγόραζε προκλητικά φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του!
«Αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της κοπέλας. Η στολή καμαριέρας που βρέθηκε να φορά η κοπέλα προοριζόταν για μένα!» υποστήριξε η νεαρή. Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη της Αναστασίας ότι, όταν εκδήλωσε την πρόθεσή της να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, ακριβώς όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη!

Ωστόσο, την έσωσε την τελευταία στιγμή η παρουσία ενός φιλικού της προσώπου, το οποίο την περίμενε έξω από το υπόγειο της φρίκης για να φύγουν μαζί!

Στο μεταξύ, οι συνήγοροι της 20χρονης φοιτήτριας πέρασαν χθες στην αντεπίθεση, καθώς προσήλθαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Σε δηλώσεις τους η Δήμητρα Ρίζου και ο Νίκος Κακολιάς επιβεβαίωσαν την ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού τονίζοντας, ωστόσο, ότι η επεξεργασία του δεν θα είναι μια πολύ σύντομη διαδικασία.

«Με πολλή σοβαρότητα και ευαισθησία η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας πήραν την απόφαση να προφυλακιστεί και νομικώς έπραξαν ορθώς. Αυτή είναι η απάντηση στο ποια απόδειξη περί τυφλότητας υπήρξε στη δικογραφία» ανέφεραν σχετικά με το πιστοποιητικό τυφλότητας που υποστηρίζει ότι έχει ο δράστης αλλά δεν έχει προσκομίσει στη Δικαιοσύνη.

Ακόμη μετέφεραν τις ευχαριστίες της οικογένειας και της ίδιας της 20χρονης, που συνεχίζει να νοσηλεύεται, για τη συμπαράσταση όλων.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα