Οι γκεστ του «Αρνι»!

TV GOSSIPΟι γκεστ του «Αρνι»!Δευτέρα, Νοέμβριος 9, 2015 - 16:38

Λιάγκας και Καραγκούνης κάνουν ποδαρικό την Τετάρτη στο «The 2Night show» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Αρναούτογλου

Φέτος θα φανεί αν το όνομα Γιώργος θα πάει γούρι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής παρουσιαστής επέλεξε αυτό το όνομα εις διπλούν για την πρεμιέρα του «The 2Night show» στον ΑΝΤ1.

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 23.15, ο «Αρνι» θα υποδεχτεί στο στούντιο της νέας εκπομπής του τον

τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που μας έκανε περήφανους στο Euro του 2004 Γιώργο Καραγκούνη. Μάλιστα, οι εν λόγω επιλογές των καλεσμένων του δεν έγιναν τυχαία. Με τον Λιάγκα έχει «ανοιχτά θέματα» να λύσει, ενώ τον Καραγκούνη επιθυμεί να τον «εξερευνήσει» ως προσωπικότητα επειδή απέχει συνειδητά από τα media, παρά τη μαχητικότητα που τον διακατέχει ως αθλητή.

«Εχει ήδη γραφτεί πως η καινούργια εκπομπή μου θα μοιάζει με εκείνη του Αμερικανού τηλεπαρουσιαστή Jimmy Fallon. Μπορεί να είναι κι έτσι. Οι παρουσιαστές σε όλο τον κόσμο συνεντεύξεις κάνουν. Αυτό που δεν θέλω εγώ είναι ακόμη μία εκπομπή με συνεντεύξεις-σούπα. Μακάρι να έρχονται άνθρωποι που θέλουν να αυτοσαρκαστούν. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν αυτοσαρκαζόμαστε, δεν είναι στη νοοτροπία μας. Αντιθέτως, οι Αμερικανοί το κάνουν» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η εκπομπή του οποίου θα βγαίνει στον αέρα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, την ίδια ώρα. Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα ο Γρηγόρης ήταν αποκαλυπτικός. «Τον κάλεσα γιατί είναι ο πρώτος που θα κάνει χιούμορ για πολλά θέματα.

Με τον Γιώργο είχαμε κάνει μια πιλοτική εκπομπή στο Mega για ένα βραδινό τοκ σόου. Είχε αρέσει πάρα πολύ στη διοίκηση. Αυτό που δεν ξέρω κι επιθυμώ να πληροφορηθώ από τον ίδιο είναι γιατί εν τέλει δεν την κάναμε. Το κανάλι ήταν θετικό. Τι δεν του άρεσε; Τι φοβήθηκε; Σε τι φάση ήταν που αρνήθηκε; Είναι ειλικρινής και θα μου απαντήσει. Το έχω μαράζι που δεν έγινε αυτή η παραγωγή γιατί είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες και το αποτέλεσμα θα είχε ενδιαφέρον» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «The 2Night Show».

Και σε αυτήν την εκπομπή ο Αρναούτογλου θα έχει μαζί του τον Δημήτρη Σταρόβα, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα. Βεβαίως ο ρόλος του θα είναι διαφορετικός από τα «Καρντάσιαν»: Ο Δημήτρης θα πιάνει την ατάκα του κάθε καλεσμένου και θα συνδυάζει τα λεγόμενά του με μια μουσική κι ένα τραγούδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα