Φυλακισμένος υποστηρίζει ότι αυτός δολοφόνησε τον Τζον Κένεντι

ΚΟΣΜΟΣΦυλακισμένος υποστηρίζει ότι αυτός δολοφόνησε τον Τζον ΚένεντιΔευτέρα, Νοέμβριος 9, 2015 - 16:21

Ο άνθρωπος που έχει υποστηρίξει ξανά στο παρελθόν ότι είναι ο αληθινός δολοφόνος του Τζον Κένεντι (φωτο) επανέρχεται, λίγους μήνες πριν από την αποφυλάκισή του για άλλα αδικήματα. Αφορμές αυτήν τη φορά είναι η μεταγωγή του από φυλακή υψίστης ασφαλείας σε άλλη, με χαμηλότερο επίπεδο, εν όψει της αποφυλάκισής του την άνοιξη, αλλά κι ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Εγώ σκότωσα τον Κένεντι».

Ο 72χρονος Τζέιμς Φάιλς λέει ότι είναι ο άνθρωπος που τράβηξε τη σκανδάλη, κόβοντας

το νήμα της ζωής του JFK την 22α Νοεμβρίου 1963. Βρισκόταν, όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, σε λόφο κοντά στο σημείο απ' όπου πέρασε η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου. Λέει πως ο Οσβαλντ, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία, δεν έριξε ούτε μία σφαίρα και υποστηρίζει πως όλο το σχέδιο εκπονήθηκε από τη CIA, σε συνεργασία με τη Μαφία, ύστερα από την αποτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση στον Κόλπο των Χοίρων. Αιτία της απόφασης ισχυρίζεται πως είναι η εντολή που έδωσε ο Κένεντι για παύση της επιχείρησης από πλευράς Αμερικανών.

Iστορίες συνωμοσίας

Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η CIA και οι άλλες υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ αναμένουν να ξεπηδήσουν αρκετές ιστορίες συνωμοσίας για τη δολοφονία Κένεντι, καθώς ο Φάιλς επανέρχεται στον ισχυρισμό του πως ευθύνεται για τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

Οσο για τη δεύτερη σφαίρα που χτύπησε τον JFK, ο 72χρονος υποστηρίζει ότι προερχόταν από το «αφεντικό» του στη Μαφία, τον Τσαρλς (Τσάκι) Νικολέτι, που βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τον Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ.
Οι ισχυρισμοί του ηλικιωμένου κρατουμένου μπορεί να τον οδηγήσουν στην Ουάσινγκτον, καθώς δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει ενόρκως όσα υποστηρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα