Οι SUPPORT YOUR LOCAL DJS ντύνουν τους άνδρες των «Star & Mr. G.S. Hellas 2015»!

SHOWBIZΟι SUPPORT YOUR LOCAL DJS ντύνουν τους άνδρες των «Star & Mr. G.S. Hellas 2015»!Τρίτη, Ιούλιος 21, 2015 - 14:00

Για άλλη μία χρονιά, τα «Star & Mr. G.S. Hellas 2015» εμπιστεύονται την μεγάλη εταιρεία ρούχων «SUPPORT YOUR LOCAL DJ's», «ATHENS SQUARE» και «MILLENIUM» για να επιμεληθεί τις casual εμφανίσεις των αγοριών finalists στον μεγάλο τελικό.

Οι αδερφοί Σπανίδη

βάζουν την προσωπική τους σφραγίδα, όχι μόνο στις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων αλλά και στον παρουσιαστή της βραδιάς και διοργανωτή των «Star & Mr. G.S. Hellas 2015», κύριο Γιώργο Κούβαρη.

Σε μία τόσο σημαντική βραδιά, τα «Star & Mr. G.S. Hellas 2015» έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στο γούστο και την φαντασία στους αδερφούς Σπανίδη κι εκείνοι με την σειρά τους δείχνοντας αμέριστη προσοχή, διαθέτοντας πολλή ενέργεια και με μοναδικό στόχο την άψογη ενδυματολογική επιλογή σε μία τόσο λαμπερή βραδιά δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα στην εντέλεια και να ανταμειφθεί η ελευθερία και η εμπιστοσύνη που τους δόθηκε.

Μόνο τρεις ημέρες έχουν μείνει για την λαμπερή βραδιά που κύριοι πρωταγωνιστές θα είναι η ομορφιά, η μόδα και η άποψη. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Άσπρο Πιάτο (Πισίνα Mansion), στην Παραλιακή, την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα έναρξης 21:00 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα