Οι 4 (+1) επίδοξοι μνηστήρες της «βασίλισσας των δράκων»

15:51 4/7/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟι 4 (+1) επίδοξοι μνηστήρες της «βασίλισσας των δράκων»Δευτέρα, Ιούλιος 4, 2016 - 15:50

Ποιον θα παντρευτεί η Ντενέρις στο «Game of thrones» αναρωτιούνται όσοι παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου. Το τοπίο ανέλαβε να ξεκαθαρίσει η εφημερίδα «Independent» παρουσιάζοντας τους επίδοξους μνηστήρες της «Βασίλισσας των Δράκων», ανάμεσα στους οποίους σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Τζον Σνόου.

Ηταν η Ντενέρις Ταργκάριεν, που άνοιξε τη συζήτηση, εγκαταλείποντας τον έρωτά της Νταάριο ώστε να είναι ελεύθερη να παντρευτεί κάποιον άλλον για να κλείσει συμμαχία. Πρώτος υποψήφιος

γαμπρός είναι ο Τζον Σνόου, ο οποίος, μόλις εξελέγη βασιλιάς του Βορρά και όπως αποκάλυψε η HBO, είναι μαζί με την Ντενέρις οι μοναδικοί νόμιμοι διάδοχοι του θρόνου. Τι κι αν είναι ανιψιός της; Οι γάμοι μεταξύ συγγενών είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον Οίκο των Ταργκάριεν εδώ και αιώνες.

Αξιόλογος πολεμιστής

Από τους υπόλοιπους ισχυρούς άντρες των επτά βασιλείων ο Τζέιμι Λάνιστερ δεν έχει πάρει καλά ότι η αδελφή και ερωμένη του Σέρσι κάθισε στον Σιδερένιο Θρόνο και παράλληλα είναι πλούσιος και αξιόλογος πολεμιστής. Ωστόσο, είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα της Ντενέρις, κάτι που εκείνη δύσκολα θα ξεχάσει. Ο Μικροδάχτυλος διαθέτει στρατό και διπλωματική εμπειρία, αλλά έχει πολλούς εχθρούς, οπότε δύσκολα θα μακροημερεύσει. Απομένουν ο Ρόμπερτ Αριν, ο οποίος είναι πολύ μικρός και ανώριμος, και ο Αϊρον Γκρέιτζοϊ, ο οποίος δεσμεύτηκε ήδη στον λαό του ότι θα την παντρευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα