Ο Βουτσάς κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Ν. Δραγούμη

13:38 2/5/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΟ Βουτσάς κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Ν. ΔραγούμηΠαρασκευή, Μάιος 2, 2014 - 13:33

Ο Κώστας Βουτσάς κάνει ποδαρικό στη νέα εκπομπή μαγειρικής του Alpha, «M.A.M.», που παρουσιάζει η Ναταλία Δραγούμη (κάθε Κυριακή, στις 20.00). Ο ηθοποιός υποδέχτηκε τη συνάδελφό του στο σπίτι του, στο Κολωνάκι. Η παρουσιάστρια -πια- Ναταλία μίλησε με τον καλλιτέχνη

για τα δικά του παιδικά βιώματα σε διάφορους χώρους της οικίας του, ενώ μπήκαν και στην κουζίνα του για να μαγειρέψουν κάτι υγιεινό.

«Ο κύριος Βουτσάς προσέχει πολύ τη διατροφή του. Είχα σκοπό να του φτιάξω κεφτεδάκια, αλλά μου είπε ότι πλέον μαγειρεύει τα πάντα στον ατμό και πίνει και βιταμίνες» εξηγεί.

Ετρωγαν στραγάλια

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ, γιατί -όπως μου αποκάλυψε- στο παρελθόν η οικογένειά του ήταν πολύ φτωχή και αρκετές φορές έτρωγαν στραγάλια και έπιναν πολύ νερό για να... φουσκώσουν. Το να φάνε κάθε μέρα δεν ήταν δεδομένο. Το να βλέπει το τραπέζι στρωμένο ήταν η καλύτερη στιγμή του. Περιγράφοντας αυτό, δάκρυσε. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έζησε στα παιδικά του χρόνια, ο Κώστας Βουτσάς μού άφησε την αίσθηση ενός ευτυχισμένου και χορτάτου ανθρώπου. Βέβαια είχε μεγάλες επιτυχίες και στην επαγγελματική του ζωή» προσθέτει η ηθοποιός, την οποία βρήκαμε στην Κω για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η επόμενη εκπομπή της Ναταλίας Δραγούμη έχει καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή και πολύ κέφι.

«Η παραγωγή είναι δομημένη πάνω στην εξής ιδέα: Στην πρώτη ενότητα μαγειρεύω στο σπίτι μου συντροφιά με τη σκυλίτσα μου, την Μπαλού, κάτι μαμαδίστικο. Στη δεύτερη επισκέπτομαι το σπίτι κάποιου και μαγειρεύουμε μαζί. Στις εκπομπές που έχω γυρίσει έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν τα μακαρόνια με κιμά και τα κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές» λέει η Ναταλία Δραγούμη. «Για όλους τα παιδικά χρόνια, τα αρώματα, οι γεύσεις είναι ο εσωτερικός μας πλούτος. Οταν περνάω έξω από αυλή και μυρίζω γιασεμί, δακρύζω. Αλλοι θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια στην Κατοχή, άλλοι τις γειτονιές της επαρχίας, άλλοι στην πόλη. Για μένα το να κάνω ένα τραπέζι στους φίλους ή να πάω στο δικό τους είναι η μεγαλύτερή μου διασκέδαση και καταπραΰνει τον πόνο. Αν στο τέλος υπάρχει κι ένα γλυκό, στα οποία έχω αδυναμία, όλα είναι χάρμα» προσθέτει.

Η εκπομπή της είναι σε κείμενα και σύλληψη Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Λεωνίδα Πανονίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα