83χρονη κλέφτρα κοσμημάτων

ΚΟΣΜΟΣ83χρονη κλέφτρα κοσμημάτωνΤετάρτη, Απρίλιος 30, 2014 - 17:21

Ακόμη μία καταδίκη πρόσθεσε στο πλούσιο «βιογραφικό» της η αμετανόητη κατά συρροή κλέφτρα κοσμημάτων Ντόρις Πέιν. Η 83χρονη διασημότερη κλέφτρα κοσμημάτων στον κόσμο παραδέχτηκε την ενοχή της στο δικαστήριο για την κλοπή διαμαντένιου δαχτυλιδιού αξίας 16.200 ευρώ από κοσμηματοπωλείο του Παλμ Σπρινγκς και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και επίβλεψη άλλων δύο. Επιπλέον, πρέπει να παραμείνει μακριά από όλα τα κοσμηματοπωλεία. Στο τελευταίο κατόρθωμά της επισκέφτηκε το κατάστημα El Paseo Jewelers και είπε

στους υπαλλήλους ότι είχε μια επιταγή ύψους 30.000 ευρώ από ασφαλιστική εταιρία. Επέλεξε τρία αντικείμενα που της άρεσαν και υποσχέθηκε να επιστρέψει την επόμενη μέρα με τα χρήματα. Το ίδιο βράδυ οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι έλειπε το δαχτυλίδι, το οποίο η Πέιν είχε ήδη «σκοτώσει» για 580 ευρώ σε ενεχυροδανειστήριο.

Η δράση της Πέιν άρχισε το 1952 και 62 χρόνια αργότερα παραμένει αμετανόητη. Δεν είναι τυχαίο που η περίπτωσή της έχει γίνει ντοκιμαντέρ, ενώ κυκλοφορούν ήδη φήμες ότι στη μεγάλη οθόνη μπορεί να την ενσαρκώσει η Χάλι Μπέρι.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα