Ο Βαλ Κίλμερ «άδειασε» τον Μάικλ Ντάγκλας

ΚΟΣΜΟΣΟ Βαλ Κίλμερ «άδειασε» τον Μάικλ ΝτάγκλαςΠέμπτη, Νοέμβριος 3, 2016 - 16:40

Μετά τις ανησυχητικές δηλώσεις του Μάικλ Ντάγκλας για τη μάχη που φέρεται να δίνει ο Βαλ Κίλμερ με τον καρκίνο του στόματος, ο τελευταίος έσπασε τη σιωπή του ή, για την ακρίβεια, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο 56χρονος ηθοποιός «άδειασε» με το γάντι τον πρώην συμπρωταγωνιστή του, επισημαίνοντας ότι τελευταία φορά που μίλησε μαζί

του ήταν πριν από δύο χρόνια, οπότε και του ζήτησε να του προτείνει κάποιον γιατρό γιατί διερευνούσε έναν μυστηριώδη όγκο που είχε στον λαιμό.

«Αγαπώ τον Μάικλ Ντάγκλας, αλλά είναι παραπληροφορημένος. Η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν σχεδόν πριν από δύο χρόνια, όταν του ζήτησα να μου συστήσει ειδικό για να διαγνώσει έναν όγκο στον λαιμό μου που με εμπόδιζε να συνεχίσω την περιοδεία μου με την παράσταση “Πολίτης Τουέιν”. Τελικά απευθύνθηκα σε ομάδα του UCLA και δεν έχω καρκίνο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κίλμερ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ακόμα η γλώσσα του είναι πρησμένη, αλλά η κατάστασή του αποκαθίσταται σταθερά. Ο Κίλμερ, μάλιστα, σχολίασε και την παραφιλολογία που τον ήθελε να μην απευθύνεται σε γιατρούς γιατί ανήκει σε μια σέκτα που πιστεύει στη θεραπευτική δύναμη της προσευχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα