«Εγερση» με τη φωνή του Πρέκα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Εγερση» με τη φωνή του Πρέκα!Πέμπτη, Νοέμβριος 3, 2016 - 15:53

Στο ξυπνητήρι «Prekalarm», που σύμφωνα με σατιρικό βίντεο (το οποίο έχει ανέβει στο internet) έχουν φτιάξει δύο φοιτητές του Παν. Πατρών, ακούγεται η ατάκα «Ελάτε να τα πάρετε»

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε έως σήμερα για τα ξυπνητήρια! Πλέον μπορείτε να ξυπνάτε στα σίγουρα, με συνέπεια και με... εθνική υπερηφάνεια, χάρη στη στεντόρεια φωνή του Κώστα Πρέκα (!) που κραυγάζει το νεοελληνικό «Μολών λαβέ» στους Γερμανούς εισβολείς,

«γαζώνοντάς» τους ταυτόχρονα με πολυβόλο! Το βίντεο για το «Prekalarm» ανέβασε η σατιρική ιστοσελίδα «Το Βατράχι» και είχε μέσα σε λίγες ώρες 70.000 προβολές.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

«Τα νέα παιδιά που ασχολούνται με εμένα δείχνουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό μου, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, εμμονικούς, που έλεγαν όλες εκείνες τις αηδίες εις βάρος μου» σχολίασε στην «Espresso» ο Κώστας Πρέκας, μόλις πληροφορήθηκε για το «Prekalarm», και πρόσθεσε: «Το να σε τιμούν οι νέοι είναι πολύ κολακευτικό. Τιμή μου που έγινα από τα νιάτα της Ελλάδος -και μάλιστα τα μορφωμένα παιδιά- η φωνή της... αφύπνισής τους»!

Σύμφωνα με το κειμενάκι που συνοδεύει το σατιρικό βίντεο, η πατέντα ανήκει σε δύο φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, οι οποίοι -λίγο εξαιτίας της κούρασης από το διάβασμα, λίγο από το ξενύχτι στα clubs- δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν για να πάνε στη σχολή τους! Ετσι, τροποποίησαν ένα συμβατικό ξυπνητήρι που πλέον τους επιβάλλει το πρωινό εγερτήριο.



«Ελάτε να τα πάρετε, ελάτε» ακούγεται ως άλλος Λεωνίδας ο γνωστός ηθοποιός στην έκκληση των ναζί να παραδώσει τα όπλα και έπειτα ακούγεται ο εκκωφαντικός θόρυβος των ριπών του πολυβόλου! Πρόκειται για το ηχητικό απόσπασμα από την επίμαχη σκηνή της επικής ταινίας «ΟΧΙ» του 1969, σε σκηνοθεσία Ντίμη Δαδήρα και σενάριο Αντώνη Δαυίδ και Σταμάτη Φιλιππούλη, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κώστας Πρέκας, Βέρα Κρούσκα, Στέφανος Στρατηγός και Χρήστος Πολίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα