Ο Τομ Κρουζ έχει τρία χρόνια να μιλήσει με την κόρη του

ΚΟΣΜΟΣΟ Τομ Κρουζ έχει τρία χρόνια να μιλήσει με την κόρη τουΠαρασκευή, Αύγουστος 19, 2016 - 16:48

Τρία χρόνια συμπληρώνονται πια από την τελευταία φορά που ο Τομ Κρουζ επικοινώνησε με οποιονδήποτε τρόπο με την κόρη του, τη Σούρι.

Λέγεται ότι ο 54χρονος ηθοποιός έχει κόψει κάθε επικοινωνία με τη 10χρονη Σούρι, την κηδεμονία της οποίας φαίνεται πως έχει αναλάβει αποκλειστικά

η μητέρα της, η Κέιτι Χολμς.

«Ο Τομ δεν έχει δει, ούτε καν έχει τηλεφωνήσει στη Σούρι τα τελευταία τρία χρόνια» αναφέρει πηγή στο περιοδικό «US Weekly», ενώ άτομο του στενού περιβάλλοντος της μικρής υποστήριξε στο ίδιο έντυπο ότι «ο Κρουζ δεν έχει σχέσεις μαζί της».

Αν και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει τι συμφωνία έχει γίνει ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους αναφορικά με την κηδεμονία της μικρής μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, το 2012, το σίγουρο είναι ότι η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του Κρουζ με τη Σούρι έγινε πράγματι πριν από τρία χρόνια, όταν την πήγε στο Disney's Typhoon Lagoon Water Park, στη Φλόριντα. Εκτοτε η Σούρι εμφανίζεται μόνο στο πλευρό της μαμάς της.

Πίσω από την απόφαση του Κρουζ να απομακρύνει εντελώς την κόρη του αλλά και την πρώην σύζυγό του από τη ζωή του βρίσκεται -σύμφωνα πάντα με πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του- το γεγονός ότι η Χολμς επέλεξε να αποχωρήσει από τη σαϊεντολογία.

Αν και εκπρόσωπος της αίρεσης δήλωσε στο «US Weekly» ότι η εκκλησία της σαϊεντολογίας σέβεται τις διαφορετικές θρησκείες, πολλά πρώην μέλη της έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι επιβάλλει στα μέλη της να αποφεύγουν εκείνους που αποχώρησαν από τους κόλπους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα