Ο σκληρός αφέντης και ο gay παπάς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ σκληρός αφέντης και ο gay παπάςΣάββατο, Δεκέμβριος 12, 2015 - 15:30

Συστηματική λεηλασία στο παγκάρι, εδώ και 12 χρόνια, έκανε καθολικός ιερέας για χάρη του έρωτα, έστω κι αν αυτός ήταν πληρωμένος.

Ο αιδεσιμότατος Πίτερ Μικέλι, του οποίου το όνομα φιγουράρει σε μήνυση που κατέθεσαν οι ενορίτες των εκκλησιών της νήσου Ρούζβελτ και του Μπρονξ, της Νέας Υόρκης, κατηγορείται ότι έχει κλέψει τουλάχιστον 1.000.000 δολάρια. Ο ιερέας του Αγίου Φραγκίσκου της Σαντάλ στο Θρογκς Νεκ, όπως καταγγέλλεται, χρησιμοποίησε τα χρήματα για να μπορεί να ζει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του πληρώνοντας 1.000 δολάρια τη φορά τον γεροδεμένο σκληρό «αφέντη» του, Κιθ Κριστ. Μεταξύ των «βρόμικων» κόλπων τους ήταν ο πατέρας Μικέλι να πίνει τα ούρα του.

Πάντα σύμφωνα με τα αναφερόμε να στη μήνυση που δημοσιεύει η εφημερίδα «New York Post», ο Μικέλι το 2012 μόνο φέρεται ότι ξόδεψε 60.000 δολάρια σε «παράνομα και νόμιμα φάρμακα» που έπαιρνε όταν ήταν να συναντηθεί με τον Κριστ.

Επίσης, φέρεται ότι αγόρασε ένα σπίτι στο Νιου Τζέρσι, αξίας 264.000 δολαρίων, και πλήρωνε κάθε μήνα το ενοίκιο, ύψους 1.075 δολαρίων, για το διαμέρισμα του εραστή του στο Ιστ Χάρλεμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κριστ φαίνεται ότι έκανε τα πάντα για να αξίζει τα λεφτά του. Οπως δηλώνει η σύντροφός του, Τατιάντα Γκούντιν, ο bodybuilder μια φορά είχε τραυματιστεί στα γόνατα ενώ έκανε σεξ με τον ιερέα σε μπανιέρα.

Σκάνδαλα παιδεραστίας

Και σαν να μην ήταν αρκετές αυτές οι αποκαλύψεις για να πλήξουν ακόμα περισσότερο το τραυματισμένο από τα σκάνδαλα παιδεραστίας κύρος της Καθολικής Εκκλησίας των ΗΠΑ, στη μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν αναφέρεται ότι η παραπάνω δράση του ιερέα ήταν γνωστή στην Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης, που όμως δεν έκανε τίποτα.

Keywords
Αναζητήσεις
, gay afentis
Τυχαία Θέματα