Ο Σημίτης, η Δάφνη και η εγγόνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Σημίτης, η Δάφνη και η εγγόναΠαρασκευή, Ιούνιος 26, 2015 - 17:16

Δεν κάνει πολλές κοσμικές εμφανίσεις, αλλά στις σπάνιες εξόδους του ο φωτογραφικός φακός τον «συλλαμβάνει» συχνά σε καλλιτεχνικά γεγονότα. Ετσι και προχθές το βράδυ. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης παρακολούθησε στο Ηρώδειο την παράσταση «Kiss Μe Kate» του Κόουλ Πόρτερ, την οποία σκηνοθέτησαν ο Πάρις

Μέξης και ο Γιώργος Πέτρου. Ομως, δεν ήταν μόνος του, αλλά συνοδευόταν από δύο γυναίκες με σημαντικό ρόλο στη ζωή του: τη σύζυγό του Δάφνη και την εγγονή τους. Το νεαρό κορίτσι, που εμφανίστηκε ντυμένο κάζουαλ και με τα πλούσια μαλλιά του ριγμένα στους ώμους του, είναι κόρη της μικρότερης θυγατέρας του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φιόνας Σημίτη, η οποία είναι παντρεμένη από το 1996 με τον Παύλο Μουζακίτη.

Το νεαρό κορίτσι μεγαλώνει σε ένα άκρως καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η μητέρα της, Φιόνα, είναι ζωγράφος και φιλοτεχνεί δικούς της πίνακες, έχοντας κερδίσει θερμές κριτικές για το καλλιτεχνικό της ταλέντο. Εχει μάλιστα ιδρύσει τη διαδικτυακή γκαλερί Arteshop, μέσω της οποίας διακινεί έργα τέχνης από το 1997.

Keywords
Τυχαία Θέματα