Γάμος χλιδής τη χειρότερη στιγμή

SHOWBIZΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΓάμος χλιδής τη χειρότερη στιγμήΠαρασκευή, Ιούνιος 26, 2015 - 16:18

Στον ρυθμό του χλιδάτου γάμου του μεγαλομετόχου της ομάδας μπάσκετ του Αρη Νίκου Λάσκαρη με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του Γεωργία Ευσεβίου ζει τις τελευταίες ώρες η Τζια!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Ο επιχειρηματίας και η Κύπρια δικηγόρος, που είχαν ήδη κάνει πολιτικό γάμο, μετά την απόκτηση της κόρης τους Ραφαέλας (τριών ετών), θα τελέσουν και τον θρησκευτικό το Σάββατο στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στο Βουρκάρι, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και υψηλών προσκεκλημένων. Το μυστήριο

αναμένεται να τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, καθώς η οικογένεια της νύφης είναι από τις πιο γνωστές της Μεγαλονήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πάνω από 2.000 άτομα από τη Ζυρίχη, όπου δραστηριοποιείται και ζει μόνιμα το ζευγάρι, την Κύπρο και την Ελλάδα έχουν λάβει προσκλητήριο για την τελετή και τη δεξίωση στη βίλα του ζευγαριού στο Μελισσάκι Κέας.

Ηδη από το πρωί της Τετάρτης καταφθάνουν με ιδιωτικά σκάφη οι πρώτοι καλεσμένοι. Ανθρωποι του επιχειρηματία με μαύρα τζιπ τούς παραλαμβάνουν και τους μεταφέρουν στα καταλύματά τους. Χθες το μεσημέρι κατέπλευσαν πέντε υπερπολυτελείς θαλαμηγοί με προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής αλλά και της κοσμικής ζωής της Ελλάδας και της Κύπρου. Πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων στη δεξίωση. Ανάμεσά τους θα είναι και ο θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης, τον οποίο θαύμαζε από παιδί ο Νίκος Λάσκαρης!

Οπως είπαν στην «Espresso» άνθρωποι του νησιού, αν και ο γάμος θα γίνει το Σάββατο, ο κ. Λάσκαρης έχει οργανώσει τρικούβερτο τετραήμερο γλέντι ως και την Κυριακή. «Σε όλο το νησί οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό μάς είχε προετοιμάσει και είχε ζητήσει τη βοήθειά μας ώστε οι καλεσμένοι του να περάσουν όμορφα» σημείωσε ο δήμαρχος Κέας Γιάννης Ευαγγέλου και πρόσθεσε: «Θα φτάσουν σημαντικές προσωπικότητες και έχουν νοικιαστεί πολλά καταλύματα. Το Λιμεναρχείο και το γραφείο κίνησης έχουν ενημερωθεί για τα πολυτελή σκάφη που θα έρθουν. Είναι σημαντικό για την τουριστική προβολή του νησιού μας ένα τέτοιο γεγονός».

Ο γεννημένος το 1975 Νίκος Λάσκαρης από την Ξάνθη είναι μόνιμος κάτοικος Ζυρίχης και αποτελεί τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Αρης, καθώς απέκτησε το 90% των μετοχών της ΚΑΕ βάζοντας 800.000 ευρώ σε δύο δόσεις, στις αρχές Μαΐου και στα μέσα Ιουνίου.

Εχει δική του τράπεζα στην Ελβετία («private bank» επενδύσεων), ενώ είναι αντιπρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Eurasia Mining and Trading, που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης μεταλλευμάτων όπως χρυσός, σε χώρες όπως η Ρωσία, η Μαλαισία και η Ινδονησία.

Εταιρίες

Ακόμη, είναι επικεφαλής διεθνούς στρατηγικής της Lieu Holdings. Αντικείμενο των εταιριών είναι οι επενδύσεις (ιδιαίτερα στους τομείς του πετρελαίου, του αερίου και των μετάλλων), ενώ συμβουλεύουν και άλλες εταιρίες για τις δικές τους επενδύσεις σε πολλούς τομείς. Στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις σε διάφορες εταιρίες (OSIG Global Trade AG, Olico, EVMC Group, MetLife, Deutsche Hypo, Citibank, UBS Warburg, Schroeder Investment Management, Northern Trust).

Keywords
Τυχαία Θέματα