Ο «Σεφερλής» έσπρωχνε κόκα σε πιάτσες της Ρόδου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ «Σεφερλής» έσπρωχνε κόκα σε πιάτσες της ΡόδουΤετάρτη, Φεβρουάριος 11, 2015 - 15:46

Για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, που, όπως υποστηρίζει, προμηθεύτηκε από τον «Σεφερλή» (!) κατηγορείται μια 32χρονη Ουκρανή που συνελήφθη στη Ρόδο! Η 32χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου την ώρα που έβγαινε από το πλοίο της γραμμής, στο λιμάνι της

Ακαντιάς. Οπως αποδείχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε... επιμελώς κρυμμένες στα γεννητικά της όργανα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους σχεδόν 158 γραμμαρίων! Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι η ποσότητα αυτή ανήκει σε έναν Αλβανό, γνωστό στις αθηναϊκές πιάτσες με το ψευδώνυμο «Σεφερλής», για λογαριασμό του οποίου είχε αναλάβει να μεταφέρει τα ναρκωτικά στο νησί των ιπποτών.

Ανέφερε ακόμη ότι παρέλαβε τις συσκευασίες τρεις ημέρες πριν από το ταξίδι από έναν 35χρονο Αλβανό στην περιοχή του Μεταξουργείου, έπειτα από συνάντηση που είχε κανονίσει ο ίδιος «Σεφερλής». Μάλιστα η Ουκρανή κατέθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Σεφερλής» της ανέθεσε να μεταφέρει κοκαΐνη και ότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε φέρει ναρκωτικές ουσίες στο νησί άλλες τρεις φορές μέσα στους τελευταίους δύο μήνες!

Η Ουκρανή, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Αλβανού «βαρόνου», είτε παρέδιδε τα ναρκωτικά σε έναν 45χρονο Ροδίτη ο οποίος είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και το 2011 είτε τα έκρυβε σε συγκεκριμένα σημεία που της είχαν υποδείξει, όπου θα τα έβρισκε στη συνέχεια ο παραλήπτης.

Η ίδια φέρεται ότι παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι πληρωνόταν για κάθε μεταφορά με το ποσό των 700 ευρώ από τον εκάστοτε παραλήπτη στη Ρόδο, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα για την αγορά της κοκαΐνης τα έστελνε ο παραλήπτης απευθείας στον «Σεφερλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα