Ο Ραφαηλίδης έπλασε την τέλεια γυναίκα

SHOWBIZΟ Ραφαηλίδης έπλασε την τέλεια γυναίκαΠαρασκευή, Μάρτιος 24, 2017 - 14:25

Κι όμως! Για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη η τέλεια γυναίκα δεν είναι η Χριστίνα Μουστάκα! Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του «Τόση ήσουν» (σε μουσική του Δημήτρη Χάρμα και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη), που σκηνοθέτησαν οι PickCodes, ο καλλιτέχνης εμφανίζεται να φτιάχνει -με τα χέρια του- το ιδανικό θηλυκό, που είναι η Ιωάννα Παπαγιάννη!

«Εμφανίζομαι απογοητευμένος από μια γυναίκα, την οποία παίζει η Χριστίνα. Επειδή έχω απελπιστεί, αποφασίζω να φτιάξω μια κοπέλα όπως εγώ την ονειρεύομαι.

Από την πίκρα και τον καημό μου, αυτή... ζωντανεύει τελικά!» λέει στην «Espresso» ο Παναγιώτης, ο οποίος επιστράτευσε την καλή του φίλη Χριστίνα, με την οποία συνεργάστηκε πέρυσι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. «Χωρίς δεύτερη σκέψη τής ζήτησα να συμμετάσχει» υποστηρίζει ο τραγουδιστής και συμπληρώνει: «Θέλαμε η Χριστίνα να έχει τέτοιο ρόλο, που να σε αναγκάζει, μόλις τελειώνει το κλιπ, να θες να το ξαναδείς. Δεν ήθελα να τη χορταίνει κανείς τη Χριστίνα, όχι ότι χορταίνεται!»

Οσο για την Ιωάννα, την οποία γνωρίσαμε από το «Next Top Model» του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης μάς λέει πως έδειξε απόλυτο επαγγελματισμό. «Με εξέπληξε, γιατί δεν ήταν εύκολο αυτό που έπρεπε να κάνει. Υποδύθηκε μια άψυχη κούκλα, με νεκρό βλέμμα και ακίνητο σώμα, σε γυρίσματα που κράτησαν πάνω από 15 ώρες, και το έκανε τέλεια. Επίσης, έπαιξε και ντραμς γιατί τυχαίνει να είναι πολύ καλή ντρά μερ» τονίζει ο Παναγιώτης.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Χριστίνα ΜουστάκαΙωάννα ΠαπαγιάννηΠαναγιώτης ΡαφαηλίδηςΤόση ήσουνΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα