Ο πελαργός έφερε και το... τρίτο σετ διδύμων

13:38 5/6/2013 - Πηγή: Espresso

Παίρνοντας την απόφαση να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, ύστερα από δύο σετ διδύμων, ο Κόλιν και η Κάρεν Ρότζερ πίστευαν ότι, αν μη τι άλλο, αυτήν τη φορά δεν είχαν πολλά να ρισκάρουν, καθώς οι πιθανότητες και τρίτης δίδυμης κύησης ήταν μία στις πεντακόσιες χιλιάδες. Οταν ο υπέρηχος αποκάλυψε στη 41χρονη Κάρεν ότι κυοφορούσε για ακόμα μία φορά δίδυμα, έπεσε από τα σύννεφα. «Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό ότι θα ήταν πάλι δίδυμα, όμως ενθουσιάστηκα» θυμάται η Κάρεν μετά την επίσκεψή της στον γυναικολόγο. Αμέσως έστειλε την ευχάριστη

αυτή είδηση στον σύζυγό της μέσω SMS, ωστόσο εκείνος νόμιζε ότι επρόκειτο για αστείο. «Χρειάστηκε να του εξηγήσω ότι δεν έκανα πλάκα» εξηγεί.

Το ζευγάρι είχε ήδη τέσσερα αγόρια, τους Λούις και Κάιλ, 14 ετών, και τους Φιν και Τζουντ, 12 ετών, όταν αποφάσισαν να αποκτήσουν ακόμη ένα μωρό, όμως τελικά η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά δύο μέλη, γένους θηλυκού. Οι αδερφές Ρόουαν και Αϊλα γεννήθηκαν με μόλις δύο λεπτά διαφορά και χαίρουν άκρας υγείας, ενώ τα τέσσερα μεγαλύτερα αδέρφια τους τις κακομαθαίνουν ήδη με χάδια και φιλιά.

«Είμαι ενθουσιασμένη που είναι κορίτσια. Ημουν πεπεισμένη ότι θα ήταν αγόρια. Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω στην ιδέα ότι το σπίτι θα αποκτήσει κι άλλες γυναίκες, που θα μου κλέβουν τα παπούτσια και τα καλλυντικά» λέει η ευτυχής μητέρα, ενώ ο σύζυγός της, Κόλιν Ρότζερ, προειδοποιεί τους μέλλοντες «γαμπρούς» ότι με τόσους άντρες μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. «Νομίζω ότι τα κορίτσια θα έχουν πέντε μπαμπάδες» δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα