Προβλέψεις για 4/6

13:37 4/6/2013 - Πηγή: Espresso

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σας βεβαιώνεστε για τις καλές προθέσεις και τα βαθιά συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και σας προσφέρεται η δυνατότητα να χτίσετε τη σχέση σας σε περισσότερο σταθερές βάσεις. Προχωρήστε στο να πάρετε αποφάσεις που χρειάζεται και ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχετε άψογη συνεργασία με τους γύρω σας και χτίζετε μεθοδικά την άνοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξαιρετικές οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας, καθώς διακρίνεστε για την καλή σας απόδοση και την αποτελεσματικότητά

σας. Μπορεί ακόμη να δημιουργήσετε χρήσιμες επαφές που θα χρειαστούν στη μετέπειτα επαγγελματική σας εξέλιξη. Ασχοληθείτε με τη φροντίδα του εαυτού σας και μην παραμελείτε βασικές ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συναρπαστικές εξελίξεις. Ιδιαίτερα για όσους είστε μόνοι σας, καθώς μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που να σας καλύπτει ουσιαστικά και θα αποδειχτεί σταθερή στο μέλλον. Οσοι είστε ήδη σε σχέση, είναι κατάλληλη στιγμή να αποφασίσετε την επισημοποίησή της. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά ζητήματα, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό και διαχρονικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ όμορφες στιγμές σάς περιμένουν με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αν τους δείξετε κι εσείς την αγάπη σας, να είστε σίγουροι πως θα το εκτιμήσουν και θα σας το ανταποδώσουν και μάλιστα με το παραπάνω. Θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Η μέρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους από εσάς θέλουν να ξεκινήσουν κάποια δίαιτα ή πρόγραμμα αδυνατίσματος.

ΛΕΩΝ: Αν έχετε σκοπό να κάνετε επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ή να ζητήσετε κάτι, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Θα εμπνεύσετε τον ανάλογο σεβασμό και εμπιστοσύνη ώστε τα αιτήματά σας να εκπληρωθούν. Και στον αισθηματικό τομέα όμως δημιουργείτε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να μεγαλώσει η αγάπη και η εκτίμηση του συντρόφου σας προς το πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, καθώς βρίσκετε την ισορροπία που σας οδηγεί σε σωστή διαχείριση των χρημάτων, όπως και στο να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς ιδιαίτερα έξοδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχτείτε κάποια οικονομική βοήθεια από μέλος της οικογενείας σας.

ΖΥΓΟΣ: Εκπέμπετε σε ιδανική αναλογία το μείγμα γοητείας και αυτοπεποίθησης που σας οδηγεί πιο γρήγορα στην επίτευξη των στόχων σας. Χάρη στην εκφραστικότητα, αλλά και τα επιχειρήματά σας, μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους για ό,τι επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Αρκεί να πιστέψετε στις δυνατότητές σας και να κινηθείτε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαρακτηρίζεστε από μεγάλη εσωτερική αρμονία, που σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά γύρω σας, παίρνοντας έτσι πρωτοβουλίες την κατάλληλη στιγμή. Θετικό είναι το γεγονός πως η υποστήριξη των άλλων στις προσπάθειές σας είναι σιωπηρή, αλλά δεδομένη. Ιδιαίτερα θετικές είναι η εξελίξεις όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε κατεξοχήν θετικοί και καλοπροαίρετοι ως άτομα, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα φίλους. Δώστε όμως σημασία στους ανθρώπους που θα γνωρίσετε σήμερα, καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνουν ουσιαστικοί και σταθεροί σας φίλοι. Η σημερινή μέρα σάς ευνοεί σφαιρικά. Προχωρήστε με σοβαρότητα και μεθοδικότητα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και πράγματι ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά είναι αλήθεια πως καταφέρνετε να προσελκύσετε θετικά την προσοχή γύρω από το πρόσωπό σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ουσιαστικά βήματα για την εξέλιξή σας. Ο συνδυασμός της πείρας και της διαίσθησής σας είναι εγγύηση για την επιτυχία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλη βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα μπορείτε να περιμένετε σε κάτι σημαντικό που σας απασχολεί. Ακόμη και αν η βοήθεια αυτή είναι μια συμβουλή, δώστε της ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι το κλειδί για τη λύση των προβλημάτων σας. Η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για όσους σπουδάζουν ή ασχολούνται με τομέα της εκπαίδευσης.

ΙΧΘΥΣ: Αν σας απασχολούν ζητήματα σχετικά με ακίνητη περιουσία, δωρεές ή κληρονομιές, τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν καλύτερο δρόμο. Φροντίστε όμως και εσείς με υπομονή να βοηθήσετε όσο μπορείτε τις εξελίξεις. Ακόμη μπορούν να παρουσιαστούν πολύ σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, που αν τις αξιοποιήσετε κατάλληλα, θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα