Ο πατέρας του Αλιάγα «έφυγε» σε ηλικία 84 ετών!

SHOWBIZΟ πατέρας του Αλιάγα «έφυγε» σε ηλικία 84 ετών!Τετάρτη, Μάιος 10, 2017 - 15:09

Θρήνος στην οικογένεια του Νίκου Αλιάγα. Ο παρουσιαστής που κάνει καριέρα στη Γαλλία έχασε τον πατέρα του. Μάλιστα, ενημερώθηκε για τον θάνατο του 84χρονου Ανδρέα Αλιάγα μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα, γεγονός που τον συνέτριψε, αφού δεν πρόλαβε να τον δει πριν «φύγει».

Ο Νίκος ερχόταν πολύ συχνά στην Ελλάδα,

καθώς η υγεία του αγαπημένου του πατέρα ήταν κλονισμένη τα τελευταία χρόνια κι εκείνος ήθελε να βρίσκεται δίπλα του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ηταν, άλλωστε, ο άνθρωπος που επηρέασε όσο κανένας άλλος την προσωπικότητα του Ελληνα δημοσιογράφου, κάτι που τόνιζε και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του.

Ο Ανδρέας Αλιάγας αντιμετώπιζε εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας, που τον είχαν καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο, και χθες κατέληξε, αφού υπέστη πνευμονικό οίδημα. Τις τελευταίες είκοσι ημέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Χαρούλα και την κόρη του Μαρία.

Ο Νίκος έκανε το δρομολόγιο Γαλλία - Ελλάδα πολύ συχνά για να μοιράζεται όσο περισσότερες στιγμές μπορούσε με τον αγαπημένο του πατέρα, ο οποίος τη δεκαετία του '60 υπήρξε οικονομικός μετανάστης, δημιουργώντας μάλιστα το δικό του ραφείο στο Παρίσι, το οποίο λειτουργούσε μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε. Οσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για έναν αυθεντικό άνθρωπο, με δυνατή προσωπικότητα, που εμφύσησε στα παιδιά του την αγάπη για την παράδοση του τόπου.

Ο δημοσιογράφος παίρνει κάθε χρόνο μέρος στον εορτασμό της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Μεσολογγίου. Εκεί, στον τόπο του, θα γίνει και η κηδεία του Ανδρέα Αλιάγα την ερχόμενη Παρασκευή.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Ανδρέας ΑλιάγαςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα