Ο παράδεισος των γυμνιστών

14:47 4/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ παράδεισος των γυμνιστώνΔευτέρα, Αύγουστος 4, 2014 - 14:42

Διακοπές σαν τους... πρωτόπλαστους! Απολαμβάνουν δροσερά κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, παίζουν τοξοβολία και βόλεϊ κάτω από τον καυτό ήλιο και τριγυρνούν χωρίς... φύλλο συκής από το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί! Πρόκειται για τους επισκέπτες του πολυτελούς «Naturist Angel Club Hotel» στο Παραδείσι της Ρόδου, του μοναδικού ξενοδοχείου γυμνιστών στο νησί των ιπποτών, που κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες λάτρεις του γυμνισμού από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Το ξενοδοχείο λειτουργούσε για περίπου είκοσι χρόνια ως κλασικό παραθεριστικό κατάλυμα, ενώ πριν από περίπου έναν χρόνο -έπειτα από ριζική ανακαίνιση- ξεκίνησε να δέχεται αποκλειστικά γυμνιστές και είδε τις κρατήσεις του να... απογειώνονται! Συγκεκριμένα, φέτος το καλοκαίρι η διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου αγγίζει το 100%, με τους περισσότερους πελάτες να προέρχονται από την Τουρκία και το Ισραήλ.

Η επιχειρηματική στροφή στον γυμνιστικό τουρισμό έχει δικαιώσει απόλυτα τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, που πλέον βλέπουν όλα τα δωμάτιά τους να είναι γεμάτα, και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ο εν λόγω τουρισμός είναι κάτι πολύ εξειδικευμένο, αφού συνήθως απευθύνεται σε άτομα ηλικίας πάνω από 35 ετών και ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος.

Ελίτ

Πολλοί από τους πελάτες είναι διακεκριμένοι γιατροί, δικηγόροι, δικαστικοί και επιχειρηματίες, που τρέφουν μεγάλη αγάπη για τον γυμνισμό και προέρχονται από όλη την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το Φαληράκι, ενώ μεταξύ άλλων διοργανώνει θεματικές βραδιές, όπως λάτιν και καραόκε, για τους πελάτες του. Ο εσωτερικός κανονισμός του ξενοδοχείου είναι αρκετά αυστηρός προς όλους όσοι δεν φέρονται ευπρεπώς. Σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, όπως είναι το ρεστοράν, το μπαρ της πισίνας και ο κήπος, ο κόσμος κυκλοφορεί γυμνός, ενώ στους εσωτερικούς χώρους φοράνε οτιδήποτε θέλουν. Παρά το γεγονός πως στο εξωτερικό τα περισσότερα γυμνιστικά κέντρα «μετρούν» πολλά χρόνια ζωής και είναι υψηλού επιπέδου, στην Ελλάδα ο γυμνιστικός τουρισμός κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, που -εκ του αποτελέσματος- κρίνονται άκρως ενθαρρυντικά!

Ανδρέας Αξιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα