Ο πανέμορφος Κόμπι με τους 286.000 followers στο Instagram

ΚΟΣΜΟΣΟ πανέμορφος Κόμπι με τους 286.000 followers στο InstagramΤετάρτη, Φεβρουάριος 24, 2016 - 17:19

Διαθέτει τα απόλυτα γατίσια μάτια, κατάλευκο τρίχωμα και άνεση στον φακό, έχει με λίγα λόγια όλα τα φόντα για να κατακτήσει τα social media και να ανακηρυχθεί ο ωραιότερος γάτος στον κόσμο.

Ο Κόμπι μετρά ήδη 286.000 followers στο Instagram

και περισσότερους από 3.800 φίλους στο facebook, νούμερα εντυπωσιακά, αν σκεφτεί κανείς ότι γράφτηκε στα social media μόλις τον Ιούνιο του 2015. Το μεγαλύτερο μέρος της γοητείας του το οφείλει στα λαμπερά, τεράστια μπλε μάτια του, που δημιουργούν εντυπωσιακή αντίθεση με το λευκό τρίχωμά του.

Οι γάτες ράτσας Βρετανικής Κοντότριχης, στην οποία ανήκει, φημίζονται για τον πράο χαρακτήρα τους και την ευγενική φύση τους. Στην πλειονότητά τους έχουν γκρίζο τρίχωμα και μάτια στο χρώμα του χαλκού, γεγονός που καθιστά τον Κόμπι ακόμη πιο ξεχωριστό.

Του αρέσει να παίζει στο μπάνιο

Σύμφωνα με την περιγραφή του στο προφίλ του στο Instagram, η προσωπικότητά του είναι πιο έντονη και από το μπλε των ματιών του, αγαπάει τον τόνο και αρέσκεται να παίζει με το παπάκι του στην μπανιέρα. Παραμένουν ωστόσο αδιευκρίνιστα ο τόπος διαμονής του και η ταυτότητα των ιδιοκτητών του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι διασκεδάζουν με τη συντροφιά του και παίζουν πολλές ώρες μαζί του, αφού στο προφίλ του περιλαμβάνονται και πολλές φωτογραφίες του στις οποίες είναι μασκαρεμένος!

Keywords
Αναζητήσεις
μάτια χειγκλ χρώμα
Τυχαία Θέματα