Ο Νίνο επιστρέφει με τρεις μπαλάντες αγάπης και χωρισμού

SHOWBIZΟ Νίνο επιστρέφει με τρεις μπαλάντες αγάπης και χωρισμούΤρίτη, Οκτώβριος 31, 2017 - 17:15

❱❱ Αρωμα... χωρισμού έχει η νέα δισκογραφική δουλειά του Νίνο Ξυπολιτά!

Μόνο λίγους μήνες μετά την απόφαση του ίδιου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη (φωτό) να πάρουν διαζύγιο -ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών-, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης δημιούργησε μια μουσική τριλογία που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Πρόκειται

για τρεις μπαλάντες που μιλούν για μοναξιά, χωρισμό, αγάπη που δεν κατάφερε να κρατήσει δύο ανθρώπους μαζί, αποστάσεις, φυγές και έρωτες δυνατούς, αλλά χωρίς διάρκεια... Τρία τραγούδια που μοιάζουν αυτοβιογραφικά, σε σύνθεση, στίχους, ενορχήστρωση, παραγωγή, σκηνοθεσία και προγραμματισμό του ίδιου του καλλιτέχνη. Φαίνεται πως ο χωρισμός τού έδωσε έμπνευση.

«Φίλοι μου, σε κάποιες σκέψεις μου για τον έρωτα, για τις συναντήσεις των ανθρώπων, αλλά και για τον χωρισμό τους έβαλα στίχο, μουσική και εικόνα. Φίλοι μου, από καρδιάς σάς δίνω ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μου. Ν.Ξ.» γράφει ο Νίνο στην ιδιόχειρη σημείωσή του στη νέα δουλειά του. «Γράφω την τύχη μου» είναι ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού, το οποίο ερμηνεύει ο ίδιος ο Νίνο. «Χαθήκαμε» είναι το δεύτερο κομμάτι που τραγουδά σε ντουέτο με την Τζωρτζίνα Καραχάλιου και «Μεγάλος έρωτας» είναι το τρίτο, το οποίο ερμηνεύει ο Θοδωρής Φέρρης με μια μικρή συμμετοχή του δημιουργού στο φινάλε.

Τα τρία ερωτικά τραγούδια συνοδεύονται από ένα μουσικό βίντεο 12 λεπτών, με τον καλλιτέχνη να παίζει κιθάρα, το οποίο γυρίστηκε στο ιστορικό Studio Sierra.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα