To Espresso GIRL of the week, είναι...:

19:01 3/8/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ(για την εβδομάδα 27/07-02/08/15)To Espresso GIRL of the week, είναι...:Δευτέρα, Αύγουστος 3, 2015 - 18:58

H Κυριακή Κατσογεράκη!

Ιπτάμενη φιλόλογος

Ονειρεύεται να γυρίσει όλο τον κόσμο και θεωρεί ότι ο ιδανικός άντρας πρέπει να έχει χιούμορ

Φωτό: Georgioss Georgioss

Αεροσυνοδός, αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις και απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής. Η Κυριακή Κατσογεράκη είναι πολυτάλαντη και αναζητεί συνεχώς νέες κατευθύνσεις.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου το 2011, συγκεκριμένα από το τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως αεροσυνοδός. Αγαπάει τη δουλειά της και ελπίζει μέσα από αυτήν να γυρίσει όλο τον κόσμο και να γνωρίσει καινούργιες κουλτούρες και πολιτισμούς. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, έχοντας διακριθεί σε αγώνες δρόμου (ταχύτητας και αντοχής). Ο χώρος της άθλησης παραμένει η μεγάλη αγάπη της και αποτελεί κομμάτι της ζωής της. Το αθλητικό παρουσιαστικό της και η εμφάνισή της τη βοήθησαν να κάνει φωτογραφίσεις και διαφημιστικά. Συμμετείχε μάλιστα και σε μία ταινία μικρού μήκους για την τουριστική προβολή του Δήμου Ρεθύμνου για το έτος 2015.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Απόφοιτη Φιλοσοφικής Σχολής. Σεμινάρια στο αντικείμενο των σπουδών της, στις πρώτες βοήθειες και στη ρωσική γλώσσα. Αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται για την απόκτηση πτυχίων σε δύο ξένες γλώσσες επιπέδου άδειας διδασκαλίας, καθώς για εκείνη δεν σβήνει η δίψα της γνώσης.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο! Να μάθει να μιλάει άπταιστα τουλάχιστον τέσσερις ξένες γλώσσες!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Δεν πίνει αλκοόλ, δεν καπνίζει, προσέχει πολύ τη διατροφή της.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κοιμάται λίγες ώρες.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το βλέμμα της.

ΣΤΕΚΙ: Οπουδήποτε, αρκεί να είναι με καλή παρέα!

ΦΛΕΡΤ: Υπάρχει, αλλά έχει χαθεί ο ρομαντισμός στον τρόπο προσέγγισης.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Η εμφάνιση σίγουρα μετράει ως πρώτη εντύπωση, αλλά δεν την ενδιαφέρει να έχει το τέλειο σώμα. Θέλει όμως να είναι ώριμος, ανεξάρτητος, με χιούμορ, να ξέρει τι θέλει, να είναι αληθινός στις πράξεις και όχι στα λόγια. Να έχει υπομονή και να τη διεκδικεί μέχρι το τέλος.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Γυμναστική, εκμάθηση ξένων γλωσσών, μαγειρική, πλέξιμο. Δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά, όταν μπορεί, της αρέσει να χαλαρώνει παίζοντας αρμόνιο ή διαβάζοντας κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Υγεία, αγάπη και όνειρα που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Λουγκάνο Ελβετίας, Κρίστιανσταντ Σουηδίας, Λεόν Ισπανίας. Ονειρεύεται ένα ταξίδι στο Περού!

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Πολύ ευαίσθητη και ρομαντική. Δένεται πολύ εύκολα με ανθρώπους. Πειθαρχημένη, πολλές φορές βάζει τα «πρέπει» πάνω από τα «θέλω». Ανεξάρτητη και δυναμική. Δεν φοβάται να τολμήσει και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται. Πάθος για φιλομάθεια. Κυνηγά ό,τι θέλει μέχρι να το καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα