Ο μυστηριώδης τρανσέξουαλ που αναστατώνει το «Παρτάλι»

TV GOSSIPΟ μυστηριώδης τρανσέξουαλ που αναστατώνει το «Παρτάλι»Παρασκευή, Μάρτιος 28, 2014 - 11:45

Τον γνωρίσαμε από τα σίριαλ «Singles» και «Βασιλιάδες», αλλά και από τον χαρακτηριστικό ρόλο που κρατούσε στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Τώρα ο Σωκράτης Πατσίκας ετοιμάζεται να μπει στο «Κάτω Παρτάλι» και να κάνει τις ζωές των πρωταγωνιστών άνω κάτω. Στο επεισόδιο που θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα, στις 22.20, στο Mega ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει την τραβεστί Σου Ελεν που θα συναντηθεί με τη Βίβιαν, τον Κωνσταντίνο και τον Μανώλη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε ελληνικό σίριαλ με αξιόλογους συναδέλφους» λέει ο Σωκράτης στην «Espresso», χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα για τον ρόλο του. Οπως μάθαμε όμως, οι τρεις ήρωες που συνεχίζουν την προσπάθειά τους να φτάσουν στην Αθήνα και παράλληλα να βρουν χρήματα (όπως έκαναν... εξορκίζοντας την Αντιγόνη Ψυχράμη) σταματούν σε ένα μπαρ ελπίζοντας ότι εκεί θα βρουν βοήθεια. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι gay bar, εκείνοι δεν το γνωρίζουν, και οι δύο άνδρες της παρέας στέλνουν τη Βίβιαν ως πιο επικοινωνιακή. Εκεί η αδερφή του Κωνσταντίνου συναντά τη Σου Ελεν, η οποία δεν θα βοηθήσει και πολύ την παρέα, αφού οι τρεις τους καταλήγουν ξανά στο Κάτω Παρτάλι.

Ο Λευτέρης Παπαπέτρου βασίζεται αρκετά στους guests της σειράς, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις τηρούν... σιγήν ιχθύος για τον ρόλο που τους εμπιστεύεται ο ταλαντούχος δημιουργός. Ωστόσο με αυτόν τον τρόπο το cast δέχεται... τονωτικές ενέσεις, αφού, εκτός από τους βασικούς χαρακτήρες, οι guests βάζουν τη δική τους πινελιά στην εξέλιξη της μυστηριώδους ιστορίας.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα