Ο Ματίας Λάνχοφ έγδυσε ηθοποιό στην Επίδαυρο και τον πήγαν αυτόφωρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Ματίας Λάνχοφ έγδυσε ηθοποιό στην Επίδαυρο και τον πήγαν αυτόφωροΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 19, 2014 - 16:31

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε έναν από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της γενιάς του, που πραγματοποιούσε γύρισμα στη Αρχαία Επίδαυρο, πέρασαν αστυνομικοί, για προσβολή αρχαίου μνημείου. Ο διάσημος Γερμανός σκηνοθέτης Ματίας Λάνχοφ συνελήφθη προχθές το βράδυ την ώρα που πραγματοποιούσε γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ στην Αρχαία Επίδαυρο,

όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες με πολυμελές γερμανοελβετικό κινηματογραφικό συνεργείο.

Είχε ζητήσει άδεια

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε ζητήσει και πάρει άδεια για το γύρισμα μέσα στον χώρο του αρχαίου θεάτρου, ειδικά για την Τετάρτη έως και τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, που το μνημείο παρέμεινε κλειστό για το κοινό. Ο αρχαιοφύλακας της βάρδιας όμως, όταν είδε μια Γαλλίδα ηθοποιό γυμνή μέσα στο θέατρο ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο διάζωμα, κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί όλο το συνεργείο και να οδηγηθεί στο κρατητήριο του Ναυπλίου για προσβολή του μνημείου!

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, με τους συλληφθέντες να αντιδρούν και να μιλούν για απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας. Πάντως, ο Ματίας Λάνχοφ προχώρησε σε μηνύσεις προς την Αρχαιολογική Υπηρεσία και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

ξάλλου, σε κινητοποίηση βρίσκονται τόσο η γαλλική όσο και η ελβετική πρεσβεία, ενώ το κινηματογραφικό υλικό έχει κατασχεθεί και θα δημιουργηθεί αντίγραφο στην Ασφάλεια Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα