Ο Ελληνας Ράιν Γκόσλινγκ

SHOWBIZΟ Ελληνας Ράιν ΓκόσλινγκΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 19, 2014 - 14:52

Ενας Κερκυραίος με... χολιγουντιανό αέρα «οργώνει» τις εγχώριες πασαρέλες κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τον λένε Γιώργο Γαστεράτο και είναι σωσίας του Ράιαν Γκόσλινγκ. «Η αλήθεια είναι πως μου λένε πολύ συχνά ότι του μοιάζω» παραδέχεται μιλώντας στην «Espresso». Μάλιστα, τελευταία του συμβαίνει όλο και πιο συχνά. «Μου στέλνουν μηνύματα στο facebook κοπέλες που δεν γνωρίζω και μου το λένε. Το έχω ακούσει από συνεργάτες μου στον χώρο του μόντελινγκ, μέχρι και στη

θάλασσα με πλησίασε κάποια πριν από λίγο καιρό και μου είπε ότι του μοιάζω» συνεχίζει το 27χρονο μοντέλο.

Ο Γιώργος δεν ήξερε ποιος ήταν ο Ράιαν Γκόσλινγκ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα το όνομά του, το έβαλα στο Google για να δω ποιος είναι. Φυσικά, όταν εμφανίστηκαν στην οθόνη του υπολογιστή οι φωτογραφίες του, αντιλήφθηκα ότι τον γνώριζα. Είχε τύχει να παρακολουθήσω κάποιες ταινίες του, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μοιάζουμε» εξηγεί.

Αισθάνεται, άραγε, κολακευμένος από αυτή την ομοιότητα; «Δεν αισθάνομαι κάτι. Πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει την προσωπικότητά του και κάνει τη δουλειά του» σημειώνει.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα, ο Γιώργος Γαστεράτος έφυγε για σπουδές στην Κοζάνη. Παράλληλα με τη φοίτησή του στους ηλεκτρολόγους-μηχανικούς, πήγαινε συχνά στη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. «Πήρα μέρος σε κάποιες επιδείξεις μόδας, έκανα και κάποιες φωτογραφίσεις και μια εξαδέλφη μου αποφάσισε να μου φτιάξει σελίδα στο facebook. Εκεί ανέβασα υλικό από τις δουλειές μου ως μοντέλο». Κάπως έτσι τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Τον ανακάλυψαν από ένα πρακτορείο στην Αθήνα, ο Γιώργος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και μετακόμισε στην πρωτεύουσα.

«Δεν έχω κλείσει ακόμη ούτε χρόνο στην Αθήνα, και έχω κάνει αρκετά πράγματα. Πήρα μέρος στην περσινή Εβδομάδα Μόδας και ετοιμάζομαι και για τη φετινή, αφού έχω κλείσει ήδη αρκετά shows. Παράλληλα κάνω διαφημιστικά και φωτογραφίσεις, ενώ πήρα μέρος και σε δύο βιντεοκλίπ, του Πάνου Κιάμου και της Demy. Μου αρέσει το μόντελινγκ ως δουλειά, αλλά θέλει κυνήγι. Ετσι σκέφτομαι λίαν συντόμως να ταξιδέψω στην Τουρκία, όπου είχα κάποιες προτάσεις από το πρακτορείο μου. Στην Ελλάδα τα χρήματα δεν είναι πια τόσο καλά όσο ήταν στο παρελθόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα