Ο ληστής ήταν εραστής του ιερέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ ληστής ήταν εραστής του ιερέαΔευτέρα, Ιούλιος 31, 2017 - 14:13

Λαρισαίος παπάς κρίθηκε ένοχος για θέματα ηθικής τάξης! Είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο

Ενοχος κρίθηκε από το Επισκοπικό Δικαστήριο της Μητρόπολης Λάρισας ο Λαρισαίος ιερέας που είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο, το οποίο είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της δίκης για ληστεία που είχε διαπράξει σε βάρος του ένας 24χρονος!

Ο παπάς κρίθηκε ένοχος για θέματα ηθικής τάξης, για αντικανονικά παραπτώματα

αλλά και για ζητήματα διαχειριστικής ατασθαλίας. Η υπόθεση απασχόλησε για μήνες την Ιερά Μητρόπολη, που είχε θέσει από τον Δεκέμβριο σε αργία τον υπό έρευνα κληρικό. Στην υπόθεση της ληστείας που εκδικάστηκε από δικαστήριο της Λάρισας ο ιερέας μετατράπηκε από κατήγορος σε κατηγορούμενο!

Ο 24χρονος κατηγορούμενος είχε αναφέρει ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας (τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με τριετή αναστολή) ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον παπά, από τον οποίο έπαιρνε αμοιβές και δώρα, όπως κινητά και PlayStation!

Μάλιστα οι ερωτικές συναντήσεις τους γίνονταν στον Βόλο, όπου ο ιερέας πήγαινε χωρίς ράσα, καθώς στη Λάρισα θα τον αναγνώριζαν.

Ο ρασοφόρος ανακρίθηκε από τις αρμόδιες εκκλησιαστικές Αρχές και τα ευρήματα από τη διαδικασία κρίθηκαν ικανά για να παραπεμφθεί σε δίκη. Σε πρώτη φάση δικάστηκε από το Επισκοπικό Δικαστήριο, που σύμφωνα με την «Ελευθερία», τον έκρινε ένοχο λόγω της σοβαρότητας των πράξεών του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα