Ο έκφυλος Μπόμπι Κένεντι jr

ΚΟΣΜΟΣΟ έκφυλος Μπόμπι Κένεντι jrΠέμπτη, Σεπτέμβριος 17, 2015 - 18:08

Το βιβλίο για τον «βασιλιά της αιδοιολειξίας», που ήθελε ερωτικά τρίγωνα

Από όλους τους άντρες της οικογένειας Κένεντι, ο Μπόμπι Κένεντι τζούνιορ είχε τις περισσότερες συζύγους, τις περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις και ίσως τα μεγαλύτερα προβλήματα εθισμού σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Η σκοτεινή πλευρά του καζανόβα των Κένεντι αποκαλύπτεται μέσα από την πρώτη βιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «RFK Jr and the Dark Side of the Dream».

Ο δημοσιογράφος-συγγραφέας

Τζέρι Οπενχαϊμερ βάζει στο μικροσκόπιο την ερωτική ζωή του 61χρονου Μπόμπι Κένεντι και αποκαλύπτει ότι το πάθος του για το γυναικείο φύλο, αλλά και η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες διαμορφώθηκαν από την περίοδο που φοιτούσε εσώκλειστος στο Γυμνάσιο Μίλμπρουκ της Νέας Υόρκης. Με τη μητέρα του Εθελ είχε ομηρικούς καβγάδες, που κατέληγαν ακόμα και σε ξύλο, με εκείνη να τον χτυπά με τη βούρτσα των μαλλιών της αφήνοντάς του σημάδια. Μετά τη δολοφονία του συζύγου της Ρόμπερτ Κένεντι, η Εθελ εγκατέλειψε τον μητρικό της ρόλο και άφησε τη φροντίδα του Μπόμπι τζούνιορ στον ομοφυλόφιλο φίλο του προέδρου Κένεντι, Λεμ Μπίλινγκς.

Από το Γυμνάσιο κιόλας ο Μπόμπι είχε αναπτύξει τα δύο μεγαλύτερα πάθη της ζωής του, τις γυναίκες και τα ναρκωτικά. Οπως αποκαλύπτουν συμμαθητές του, η πέρασή του στο αντίθετο φύλο ήταν τεράστια, με τα κορίτσια να συνωστίζονται γύρω του σαν γκρούπις, να τον στριμώχνουν στη σκάλα και να τον αναγκάζουν να πηδάει από τα παράθυρα για να τους ξεφεύγει.

Κυρίαρχος

Η ανταγωνιστική και ζηλιάρα φύση του, αλλά και η τάση του να είναι ο καλύτερος σε όλα κυριαρχούσαν ακόμα και στις σχέσεις του με τις γυναίκες. Ετσι όταν ένα από τα κορίτσια με τα οποία έβγαινε ως πρωτοετής στο Χάρβαρντ έτυχε να ερωτευτεί τον ξάδερφό του Κρίστοφερ Κένεντι Λόφορντ και να του αποκαλύψει ότι ο δεύτερος ήταν καλύτερος από εκείνον στην αιδοιολειξία, ο Μπόμπι έγινε έξαλλος. Της ζήτησε -και κέρδισε- ακόμα μία ευκαιρία για να της αποδείξει το αντίθετο και ησύχασε μόνο όταν εκείνη τον αποκάλεσε «βασιλιά της αιδοιολειξίας».

Με τις απιστίες του ο Μπόμπι Κένεντι βασάνισε πολύ και τις μετέπειτα συζύγους του. Στη δεύτερη σύζυγό του Μαίρη Ρίτσαρντσον έκανε πρόταση γάμου όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώτη Εμιλι Μπλακ, ενώ οι αναρίθμητες εξωσυζυγικές του σχέσεις, αλλά και ο τρόπος που της συμπεριφερόταν πιστεύεται από πολλούς ότι ώθησαν τη Ρίτσαρντσον στην αυτοκτονία. Λίγο προτού πεθάνει είχε αποκαλύψει σε στενή της φίλη ότι ο Μπόμπι τής ζητούσε να φέρουν ακόμα μια γυναίκα στο κρεβάτι τους, για ερωτικό τρίγωνο, και ότι η άρνησή της τον είχε εξοργίσει. Φέρεται μάλιστα ότι της έλεγε πως θα ήταν καλύτερα για εκείνη αν αυτοκτονούσε, όταν είχε αποκαλυφθεί η σχέση του με τη μετέπειτα τρίτη σύζυγό του Σέριλ Χάινς, προτού ακόμα χωρίσουν.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα