Ο εφιάλτης που έζησαν για χρόνια οι αδελφές Ντελεβίν

ΚΟΣΜΟΣΟ εφιάλτης που έζησαν για χρόνια οι αδελφές ΝτελεβίνΠαρασκευή, Φεβρουάριος 10, 2017 - 17:43

Οι αδελφές Ντελεβίν, Πόπι, Κάρα και Κλόι βίωσαν από πολύ κοντά, όταν ήταν μικρές, τι σημαίνει εξάρτηση από την ηρωίνη, αφού η μητέρα τους υπήρξε εξαρτημένη από αυτήν.

Σε κοινή συνέντευξή τους στο περιοδικό «PORTER» ανοίγουν την καρδιά τους και εκμυστηρεύονται πώς βίωσαν την εξάρτηση της 57χρονης μητέρας τους

Παντόρα. Από απόσπασμα της συνέντευξης, η οποία θα δημοσιευτεί ολόκληρη σήμερα, μαθαίνουμε ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών δεν τους έκρυψε ποτέ τον εθισμό που στοίχειωσε την οικογένειά τους και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους για χρόνια. Ποτέ ωστόσο δεν είχε συζητηθεί κάτι σχετικά με τις επιπτώσεις αυτής της εξάρτησης στις τρεις κόρες της, την 24χρονη Κάρα, την 30χρονη Πόπι και την 32χρονη Κλόι, η οποία κρατά το χαμηλότερο προφίλ από τις άλλες δύο αδελφές της. Η χειρότερη περίοδος για τις τρεις αδελφές ήταν κατά την εφηβεία τους, όταν χρειάζονταν τη μητέρα τους για θέματα που απασχολούν τα κορίτσια στην εφηβεία.

«Χρειαζόμουν τη μαμά μου»

«Hταν πολύ δύσκολες οι στιγμές», όπως εξήγησε. «Hμουν 12 όταν άρχισαν να συμβαίνουν όλα, μια περίοδος που ένα κορίτσι χρειάζεται πραγματικά μια μαμά». Η κατά έξι χρόνια μικρότερη Κάρα δεν μπορούσε να κοιμηθεί μόνη της και κοιμόταν σχεδόν συνέχεια μαζί με την Πόπι. Το αποτέλεσμα ήταν τα κορίτσια να αναπτύξουν πολύ στενό δεσμό υποστηρίζοντας το ένα το άλλο, ενώ η Κάρα παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι θα έκανε χωρίς τις αδελφές της. Είναι τόσο ισχυρό το δέσιμο και η αγάπη που μοιράζονται, που, όπως υποστηρίζει, αν μια τους «σκότωνε κάποιον, θα τη βοηθούσε να θάψει το πτώμα», ενώ, όπως υποστηρίζει η Κλόι, το μεγαλύτερο μάθημα που πήραν από εκείνη τη δύσκολη περίοδο ήταν να είναι ανεξάρτητες ακόμη και στον γάμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα