Ιερόδουλη πίσω από τη ληστεία στον οίκο ανοχής όπου δούλευε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙερόδουλη πίσω από τη ληστεία στον οίκο ανοχής όπου δούλευεΠαρασκευή, Φεβρουάριος 10, 2017 - 16:19

Εδωσε κατάθεση ως θύμα της ληστείας που έγινε πριν από έναν χρόνο στον οίκο ανοχής όπου εργαζόταν, στην περιοχή του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, μια από τις κοπέλες.

Ομως, αποδείχθηκε ότι γνώριζε τα πάντα, αφού ο ένας από τους δράστες ήταν... σύντροφός της!

Η έρευνα των αστυνομικών

του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι η ληστεία στο «σπίτι του έρωτα» ήταν οργανωμένη από «μέσα» κι ότι στο κόλπο ήταν μια από τις ιερόδουλες! Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακαλύψουν τη σχέση που υπήρχε ανάμεσα στην 31χρονη εργαζόμενη με έναν από τους δύο Αλβανούς, ηλικίας 28 και 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπραξαν τη ληστεία.

Η ληστεία έγινε στις αρχές Ιανουαρίου του 2016, όταν οι δύο νεαροί εισέβαλαν στο στούντιο-οίκο ανοχής και άρπαξαν με την απειλή πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας περίπου 200 ευρώ και τρία κινητά. Μάλιστα, προτού εξαφανιστούν, πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τα κορίτσια που εργάζονταν την ώρα της ληστείας, όμως κανένα δεν έδωσε κάποιο στοιχείο που να βοηθούσε ουσιαστικά στην έρευνα. Οπως διαπιστώθηκε, όμως, η 31χρονη ήταν σύντροφος ενός εκ των δραστών και κατέθεσε ως θύμα, ενώ ήταν άμεση συνεργός. Υστερα από αυτό κατέληξε και η ίδια με χειροπέδες κατηγορούμενη για ψευδορκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα