Ο δάσκαλος που ασελγούσε σε ανηλίκους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ δάσκαλος που ασελγούσε σε ανηλίκουςΤετάρτη, Ιούλιος 30, 2014 - 15:50

ΤΑ ΠΛΗΡΗ στοιχεία και τη φωτογραφία του 47χρονου δασκάλου από τις Σέρρες, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος επτά μαθητών, ηλικίας από επτά έως δώδεκα ετών, του σχολείου στο οποίο δίδασκε τα τελευταία χρόνια, έδωσαν χθες στη δημοσιότητα οι διωκτικές Αρχές. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κουλαξίδη του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέτεν της Γερμανίας το έτος 1967.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της

κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και απόπειρα ασέλγειας με ανήλικο, αντί αμοιβής. Ο 47χρονος εκπαιδευτικός που έχει προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα με τις αποτρόπαιες πράξεις του βρίσκεται ήδη στη φυλακή, καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 14 Ιουλίου, όταν γονείς των παιδιών κατήγγειλαν τα περιστατικά στον εισαγγελέα Σερρών.
Ο εκπαιδευτικός κλήθηκε για απολογία από την ανακρίτρια Σερρών, αλλά μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας αποφασίστηκε ο κατ' οίκον περιορισμός του. Ωστόσο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σερρών ήρε την παραπάνω διαφωνία και αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα