«Κλείδωσε» και η Τσαβαλιά

SHOWBIZ«Κλείδωσε» και η ΤσαβαλιάΤετάρτη, Ιούλιος 30, 2014 - 15:47

Πώς πίνει το καφεδάκι του ο Μάρκος Σεφερλής; Είναι γκρινιάρης; Τραγουδάει στο μπάνιο; Παίζει ποδόσφαιρο με τον μικρό Χάρη; Μαγειρεύει ή κάνει λάσπη τα αγαπημένα του μακαρόνια με κιμά; Ολα αυτά θα τα μάθουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν -έτσι και αλλιώς- από τη σύζυγό του Ελενα

Τσαβαλιά, καθώς από τον Οκτώβριο θα κάθεται δίπλα του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

H γλυκιά ηθοποιός «έκλεισε» χθες με το κανάλι της Μεσογείων για να συμμετέχει στο νέο πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού, αφού με αυτό τον τρόπο ο σύζυγός της θα νιώθει πιο ασφαλής, με αποτέλεσμα να «λυθεί» γρηγορότερα απέναντι στην κάμερα. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μέχρι να «δέσουν» μεταξύ τους τα μέλη του νέου «Πρωινού mou» θα περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ως τότε τουλάχιστον ο Μάρκος θα... παίζει μπάλα με τη γυναίκα του, που η χημεία τους είναι δεδομένη.

Ο ίδιος βέβαια τόνισε ότι η Ελενα θα είναι μέλος ομάδας, που θα αποτελείται από μία ακόμη γυναίκα και έναν άνδρα. Αυτός μπορεί να είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αρκεί να μην αναλάβει ξανά το ίδιο πόστο του lifestyle, αλλά να συνδράμει με εξωτερικά ρεπορτάζ. Ο Μάρκος Σεφερλής αποσαφήνισε ότι δεν θα δούμε ένα ακόμη ζευγάρι στην πρωινή ζώνη, στο πρότυπο Λιάγκα - Σκορδά. Ομως κατά πόσο μπορεί να ξεφύγει από την καθημερινότητα και την αλήθεια μιας «ζωντανής» εκπομπής ένα ζευγάρι; Οταν έχει ζήσει τόσες κοινές εμπειρίες μαζί σίγουρα θα τις μοιράζεται αυθόρμητα σε μια συζήτηση με κάποιον καλεσμένο. Αλλά αυτό θα είναι και το ενδιαφέρον για τις τηλεθεάτριες: η ταύτιση με ένα ακόμη ζευγάρι που θα περιμένει πώς και πώς να ανακαλύψει.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα