Ο Μπολτ στο κρεβάτι με χήρα «βαρόνου»!

SHOWBIZΑπάτησε (στο Ρίο) τη σύντροφό του με 20χρονηΟ Μπολτ στο κρεβάτι με χήρα «βαρόνου»!Τρίτη, Αύγουστος 23, 2016 - 14:16

Αποχωρώντας από το Ρίο, ο Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να λέει ότι ήταν πιστός στις «προγραμματικές δηλώσεις» του περί κατάκτησης και των τριών χρυσών μεταλλίων που διεκδικούσε.

Μονάχα που ο 30χρονος Τζαμαϊκανός σπρίντερ, ολυμπιονίκης σε 100 μ., 200 μ. και 4Χ100 μ. (φτάνοντας τα εννέα χρυσά στην ολυμπιακή καριέρα του!), μάλλον δεν παρέμεινε το ίδιο πιστός στην κοπέλα του Κάσι Μπένετ. Μία μέρα μετά την αποκάλυψη της αδελφής του σταρ του στίβου ότι ο Μπολτ θα αρραβωνιαστεί με την Μπένετ επιστρέφοντας από τη Βραζιλία, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των 100 μ. και 200 μ. πιθανότατα θα σκέφτεται να αρχίσει να... τρέχει για να κρυφτεί. Ο λόγος;

Η 20χρονη Τζέιντι Ντουάρτε, η οποία δηλώνει φοιτήτρια -αλλά η αγγλική «Daily Mail» ανέφερε ότι είναι χήρα ενός «βαρόνου» ναρκωτικών (!)-ανάρτησε φωτογραφίες στην εφαρμογή WhatsApp, οι οποίες την απεικονίζουν σε τρυφερές στιγμές στο κρεβάτι με τον Μπολτ!

Πάρτι γενεθλίων

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ξένες ιστοσελίδες είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του, στο οποίο μια άλλη κοπέλα χορεύει αισθησιακά πάνω του.

Η Ντουάρτε, πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα «El Globo» για τις επίμαχες εικόνες, επισήμανε ότι «δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη και ντρέπομαι για αυτές.

Ωστόσο ήταν κάτι απλό, κάτι συνηθισμένο», ενώ εξήγησε ότι... δεν γνώρισε τον Μπολτ, προσθέτοντας πως «εκείνος έστειλε έναν υπάλληλο ασφαλείας να με φωνάξει, όμως δεν τον κατάλαβα, διότι ήταν πολύ Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους». Η 20χρονη είναι η χήρα του Ντάγκλας Ντονάτο Περέιρα, γνωστού εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Dina Terror», ο οποίος το 2014 είχε βασανίσει και δολοφονήσει μια έφηβη, αλλά τον περασμένο Μάρτιο πυροβολήθηκε θανάσιμα από αστυνομικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα