Πάτρα: Νύχτα τρόμου για μητέρα και κόρη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠάτρα: Νύχτα τρόμου για μητέρα και κόρηΤρίτη, Αύγουστος 23, 2016 - 13:29

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα με την υπερήλικη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους στην Κάτω Αχαΐα Πατρών, όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες με τέσσερις κουκουλοφόρους. Οι άγνωστοι εισβολείς, οι οποίοι είχαν φροντίσει να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, έπιασαν στον ύπνο τις δύο γυναίκες. Παραβίασαν την εξώπορτα περίπου στις 5.45 τα ξημερώματα και μπήκαν στο σπίτι για να ψάξουν για χρήματα και χρυσαφικά.

Η 69χρονη προσπάθησε αρχικά να προστατεύσει την 92χρονη μητέρα της,

αλλά δεν πρόλαβε καθώς οι ληστές την ακινητοποίησαν με τη βία, την απομάκρυναν από την υπερήλικη (η οποία δεν μπορούσε να κινηθεί εύκολα) και την έδεσαν χειροπόδαρα. Ενας από τους τέσσερις κακοποιούς είχε γίνει «φρουρός» της 69χρονης γυναίκας και οι συνεργοί του έκαναν το σπίτι άνω κάτω προκειμένου να βρουν κάτι πολύτιμο για να αφαιρέσουν.

Μητέρα και κόρη έζησαν στιγμές τρόμου, αφού φοβούνταν ότι θα τις σκότωναν! Τελικά, οι ληστές κατόρθωσαν να βρουν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χρυσαφικά και το ποσό των 120 ευρώ σε μετρητά και να φύγουν αθόρυβα, δίχως να πειράξουν τις δύο γυναίκες. Η 69χρονη λίγο αργότερα λύθηκε και γύρω στις 6 το πρωί ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα