Ο Μπιλ Κόσμπι σε «ρόλο» βιαστή!

ΚΟΣΜΟΣΟ Μπιλ Κόσμπι σε «ρόλο» βιαστή!Τετάρτη, Οκτώβριος 29, 2014 - 16:30

«Ο Μπιλ Κόσμπι με πέταξε στο κρεβάτι και με έπιασε από τον λαιμό. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον ήχο από την αγκράφα της ζώνης του». Λίγο πριν από την επιστροφή του 77χρονου κωμικού στη μικρή οθόνη με νέα σειρά, μια από τις «προστατευόμενές» του κατά τη δεκαετία του '80 αποκαλύπτει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του άλλοτε «μέντορά» της.

Για τη 17χρονη τότε ανερχόμενη ηθοποιό Μπάρμπαρα Μπόουμαν η ευκαιρία

μιας πριβέ οντισιόν, το 1985, με τον θρύλο της μικρής οθόνης Μπιλ Κόσμπι ήταν ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Εκείνος την πήρε υπό την προστασία του, με την υπόσχεση να την κάνει σταρ.

Οι πραγματικές προθέσεις του αποκαλύφθηκαν πολύ σύντομα, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ρίνο το 1986. «Εσβησε τα φώτα, με ξάπλωσε στον καναπέ και άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα. Μετά έβαλε το χέρι μου στο πέος του, το κάλυψε με το δικό του χέρι και με ανάγκασε να τον αυτοϊκανοποιήσω» θυμάται.

Λίγες μέρες αργότερα, στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, η Μπόουμαν θυμάται να πίνει ένα ποτήρι κρασί και να ξυπνάει αρκετές ώρες αργότερα στην τουαλέτα φορώντας μόνο ένα ανδρικό T-shirt και το εσώρουχό της. Είναι πεπεισμένη ότι τη νάρκωσε και μετά τη βίασε. Ωστόσο δεν τολμούσε να το εκμυστηρευτεί σε κανένα, αφού όπως λέει, της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύει πως δεν είναι φυσιολογικό να του αντιστέκεται.

Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε στο Ατλάντικ Σίτι, όπου ο Κόσμπι, εκνευρισμένος από το γεγονός πως από δικό της λάθος είχε μαθευτεί στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ότι η Μπόουμαν έμενε στη σουίτα του, την πέταξε στο κρεβάτι και επιχείρησε να τη βιάσει. «Δεν μπορούσε να βγάλει τη ζώνη του. Αρχισα να ουρλιάζω για βοήθεια. Οταν συνειδητοποίησε ότι δεν θα σταματούσα, αποφάσισε ότι δεν ήθελε να το ρισκάρει. Με πέταξε έξω» αποκαλύπτει η Μπάρμπαρα Μπόουμαν.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα