Ο αδίστακτος Αλβανός δολοφόνος!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ αδίστακτος Αλβανός δολοφόνος!Τρίτη, Μάρτιος 10, 2015 - 16:01

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του αδίστακτου Αλβανού δολοφόνου με τα χίλια πρόσωπα, ο οποίος κατηγορείται για τρεις ανθρωποκτονίες στη Νάξο, στην Αρκαδία και στη Μεσσηνία, ενώ η Αστυνομία τον συνδέει πλέον και με πολλές βίαιες ληστείες. Ο Αλβανός serial killer με τα οκτώ ονόματα, τα δώδεκα επώνυμα (επικρατέστερα των οποίων ήταν τα Bariame ή Papajani) και τα έξι πατρώνυμα (!) ήταν περισσότερο

γνωστός ως «Εντμοντ», γεννηθείς στην Αλβανία, ενώ δεν υπάρχουν άλλα γνωστά στοιχεία του. Το ίδιο ισχύει και για τον συνεργό του Ernest Musta ή Mustai Neri του Berdi (όσον αφορά την καταγωγή του), τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του οποίου επίσης δημοσιοποιήθηκαν.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που συνεχίζουν την έρευνα, εξιχνιάζουν ακόμα και σήμερα κλοπές και βίαιες ληστείες τις οποίες είχε διαπράξει ο «δολοφόνος με τα χίλια πρόσωπα» είτε μόνος του είτε μαζί με τον συνεργό του.

Μανία

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Αταλάντης, όπου ο Αλβανός είχε εισβάλει στο μικρό σπίτι μιας 75χρονης και την είχε χτυπήσει με μανία με σκοπό να τη ληστέψει. Νωρίτερα ο κακοποιός παραφύλαγε περιμένοντας να φύγει ο ηλικιωμένος σύζυγος της γυναίκας. Αμέσως μετά όρμησε στο σπίτι αιφνιδιάζοντας την ανυπεράσπιστη 75χρονη και άρχισε να τη γρονθοκοπά στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Το αποτέλεσμα ήταν να την τραυματίσει σοβαρά και η ηλικιωμένη να δώσει στην κυριολεξία μάχη με τον θάνατο επί δύο μήνες στην Εντατική του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου μετά βίας κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το περασμένο καλοκαίρι ο αδίστακτος κακοποιός, του οποίου κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητά του, είχε σκοτώσει στη Νάξο τη γνωστή εικαστικό Κατερίνα Ζαζάνη. Τότε, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διαπίστωσαν ότι βρίσκονται μπροστά σε έναν serial killer, καθώς τα αποτυπώματα και το DNA του είχανβρεθεί και σε άλλες δύο δολοφονίες ηλικιωμένων στην Αρκαδία και στη Μεσσηνία.

Σε αυτούς εμφανιζόταν ως «καλό και εργατικό παιδί» καταφέρνοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τον προσλάβουν, ενώ αναζητούσε ευκαιρία να τους στερήσει τη ζωή για να τους ληστέψει.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα