Ο Sakis στα (ρωσικά) θρανία

SHOWBIZΟ Sakis στα (ρωσικά) θρανίαΠέμπτη, Οκτώβριος 27, 2016 - 16:14

Μετά το συρτάκι στο Κρεμλίνο, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον ελληνικό πολιτισμό στα παιδιά ενός ρωσικού σχολείου.

Ο Ελληνας καλλιτέχνης, που συμμετείχε μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κρατικού Ανακτόρου στη Μόσχα, προκάλεσε την επόμενη μέρα... κύμα ενθουσιασμού στους μικρούς μαθητές ενός εκπαιδευτηρίου, στο οποίο προάγονται τόσο η ελληνική γλώσσα όσο και οι αξίες της πατρίδας μας.

Ως τιμώμενος

προσκεκλημένος, ο Σάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να τους μοιράσει αυτόγραφα. Ο ίδιος χαιρέτησε έναν έναν τους λιλιπούτειους fans του και τους μίλησε για τον τόπο μας, τις ελληνικές αξίες και την παιδεία μας. Στο τέλος έπαιξαν όλοι μαζί αρμόνιο και τραγούδησαν, ενώ δεν έλειψε και η αναμνηστική φωτογραφία με τον Σάκη, περιτριγυρισμένο από τους Ρώσους μαθητές και τους δασκάλους τους.

«Καλημέρα σε όλους από τη Μόσχα και τις μαθήτριες και τους μαθητές ενός ρωσικού σχολείου που διδάσκει την ελληνική γλώσσα και παιδεία» έγραψε στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή του, και συμπλήρωσε ότι είναι περήφανος που είναι Ελληνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα