Ο «Mr Best Seller» στις Σπέτσες

SHOWBIZΟ διάσημος συγγραφέας Φίλιπ Κερ μπήκε σε βιβλιοπωλείοΟ «Mr Best Seller» στις Σπέτσες Τετάρτη, Οκτώβριος 19, 2016 - 14:16

Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτές τις μέρες ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους συγγραφείς, με εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες στον κόσμο. Ο Φίλιπ Κερ και η σύζυγός του κάνουν διακοπές στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, και μάλιστα χθες εξέπληξαν ευχάριστα έναν ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου.

ΑΠO ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

«Ενα ζευγάρι Εγγλέζων μπήκε στο μαγαζί και ζητάει ένα notebook

(σημειωματάριο). Ερχεται στο ταμείο ο τύπος να πληρώσει, κοιτάει δεξιά, πιάνει από το ράφι δύο βιβλία του Φίλιπ Κερ και μου λέει στα αγγλικά: “Εγώ είμαι!” “Τι εννοείς” του απαντάω. “Εγώ είμαι” μου λέει με έμφαση. “Βγάλε τα γυαλιά σου” του λέω. Ο Φίλιπ Κερ μόλις μπήκε στο βιβλιοπωλείο μου» έγραψε ο Δημήτρης Ιωσηφίδης στη σελίδα του στο facebook, αποκαλύπτοντας την παρουσία του Σκoτσέζου συγγραφέα στις Σπέτσες.

Ντετέκτιβ

Μάλιστα, όπως μάθαμε, ο γοητευτικός Κερ εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι το μαγαζί διέθετε σχεδόν όλα τα βιβλία του, ενώ ο ίδιος είπε πως δεν βρισκόταν στο νησί μόνο για διακοπές!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ο 60χρονος συγγραφέας ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να κάνει έρευνα για την επόμενη περιπέτεια του ήρωά του, του ντετέκτιβ Μπέρνι Γκούντερ, η οποία θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα την εποχή της δικτατορίας!

Ο Κερ και η σύζυγός του διαμένουν σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία των Σπετσών, κάτι που επισήμανε κι ο ίδιος, και όπως μάθαμε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις παροχές.

Να πούμε πως τα περισσότερα βιβλία του γεννημένου στο Εδιμβούργο συγγραφέα έχουν γίνει best sellers, ενώ από τα πιο δημοφιλή του είναι τα: «Η τριλογία του Βερολίνου», «Ανθρωπος χωρίς ανάσα», «Μοιραία Πράγα», «Η γυναίκα από το Ζάγκρεμπ», «Ξαφνικός θάνατος», που κυκλοφορούν στη χώρα μας από τις εκδόσεις Κέδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα