Βουτιά θανάτου (αγκαλιά με τον γιο της) για 33χρονη λόγω αποτυχημένης πλαστικής στη μύτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ! Βουτιά θανάτου (αγκαλιά με τον γιο της) για 33χρονη λόγω αποτυχημένης πλαστικής στη μύτηΤετάρτη, Οκτώβριος 19, 2016 - 12:50

Ρωσίδα έπεσε από μπαλκόνι με τον γιο της στην αγκαλιά, επειδή την κορόιδευε για τη (νέα) μύτη της ο σύζυγός της

Στο κενό, κρατώντας αγκαλιά τον 8χρονο γιο της που κοιμόταν, πήδηξε Ρωσίδα μητέρα.

Η γυναίκα έφτασε στο αμήν με τον εν διαστάσει άνδρα της, ο οποίος έκανε μπροστά της ήχους γουρουνιού, για να την κοροϊδέψει, επειδή η πλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έκανε τη μύτη της να δείχνει «γουρουνίσια». Η 33χρονη

Αννα Οτζίγκοβα αυτοκτόνησε πέφτοντας από το διαμέρισμα των γονιών της σε πολυκατοικία του Ομσκ.
Κατηγορούσε τον χειρουργό της ότι κατέστρεψε τον γάμο της πείθοντάς την να κάνει ρινοπλαστική, λέγοντας ότι η μύτη της δεν ταίριαζε στο πρόσωπό της.

Δεν μπορούσε να χαμογελάσει

Μετά την εγχείρηση διαπίστωσε ότι τα ρουθούνια της φαίνονταν υπερβολικά μεγάλα και ότι δεν μπορούσε να χαμογελάσει. Πίστευε δε ότι αυτή ήταν η αιτία που χάλασε ο γάμος της με τον Ολεγκ Πονομάρεφ, ο οποίος τη χώρισε. «Κάθε φορά που με βλέπει κάνει ήχους γουρουνιού» είχε πει σε φίλο της, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να συνηθίσει τη νέα εμφάνισή της.

Σύμφωνα με άλλο φίλο της, ήταν η συμπεριφορά του εν διαστάσει συζύγου που της έδωσε το τελειωτικό «χτύπημα», καθώς φοβόταν ότι θα κέρδιζε την επιμέλεια του παιδιού τους. Ετσι, όταν την κορόιδεψε για πολλοστή φορά για τη μύτη της, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί της τον γιο τους.

Keywords
Αναζητήσεις
επεσαι στο κενο λογο αποτηχιμενης ρινοπλαστικης
Τυχαία Θέματα