Ο 007 έχασε τη... Μαρκλ εξαιτίας του πρίγκιπα Χάρι

20:01 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ 007 έχασε τη... Μαρκλ εξαιτίας του πρίγκιπα ΧάριΤρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 20:01

❱❱ Από τον Τζέιμς Μποντ... έκλεψε τη Μέγκαν Μαρκλ ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς η σταρ της σειράς «Suits» θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για τον ρόλο του κοριτσιού του πράκτορα 007 στη νέα ταινία του.

Η αποκάλυψη

του ειδυλλίου της με τον πέμπτο στη σειρά διαδοχής στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, όμως, χάλασε τα σχέδια των παραγωγών.

Οπως αποκαλύπτει πηγή της «Sun», η 36χρονη ηθοποιός ήταν ένα από τα πέντε επικρατέστερα bond girls για την ταινία «Bond 25», που θα κυκλοφορήσει το 2019, μεταξύ των οποίων και η 32χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Baywatch», Ιλφενές Χαντέρα. Οι παραγωγοί ήθελαν η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ να είναι από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Πρόσεξαν τη Μαρκλ πριν από έναν χρόνο, βλέποντας την ερμηνεία της στη σειρά «Suits», και όπως λέει χαρακτηριστικά η πηγή της βρετανικής εφημερίδας «ταίριαζε τέλεια στον ρόλο του κοριτσιού του Μποντ», καθώς «είναι λαμπερή, σέξι και καλή ηθοποιός».

«Τον ρόλο στις τελευταίες ταινίες έλαβαν ανερχόμενες ηθοποιοί που προορίζονται για λαμπρές καριέρες, όπως ήταν και η Μαρκλ» αναφέρει η πηγή της «Sun». Καταλήγει λέγοντας ότι όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να τη βγάλουν από τη λίστα υποψηφίων για τον ρόλο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα