Ερχεται «Καταιγίδα» στο Ε!

18:47 2/1/2018 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΕρχεται «Καταιγίδα» στο Ε!Τρίτη, Ιανουάριος 2, 2018 - 18:47

❱❱ Η κυπριακή δραματική σειρά και τα... βραδινά θανάσιμα μυστικά που διαδραματίζονται τον 14ο αιώνα

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το E ανοίγει το κεφάλαιο «μυθοπλασία»! Η έλευση της Αλκηστης Μαραγκουδάκη στο πόστο της διευθύντριας προγράμματος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη γίνεται πλέον αισθητή.

Από σήμερα και κάθε μέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.15) το κανάλι θα παρουσιάζει τη δραματική σειρά κυπριακής παραγωγής (2015-2016),

«Καταιγίδα», η οποία προβλήθηκε στον σταθμό Sigma Κύπρου με μεγάλη επιτυχία! Ο δημιουργός Σταύρος Ποταμάρης υπογράφει μία ιστορία γεμάτη ανατροπές, έρωτες, πάθη, αγωνία, παιχνίδια ζωής, αλλά και εικόνες που θα ταξιδέψουν τον τηλεθεατή. Οι ήρωές του, μεταξύ των οποίων η Παναγιώτα Βλαντή, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Φίλιππος Σοφιανός, ο Πασχάλης Τσαρούχας, θα πληρώσουν τα λάθη τους μέσα σε 24 ώρες!

Επιχειρηματίας

Ο Φίλιππος Σοφιανός, μιλώντας πριν από λίγο καιρό για τον ρόλο του στην «Espresso», είχε αναφέρει: «Υποδύομαι έναν δυναμικό επιχειρηματία, νυν πολιτικό με απήχηση και πατέρα. Στη ζωή του, όμως, θα ξεσπάσει “Καταιγίδα”, καθώς ένας από τους αγαπημένους του γιους, ο Ορέστης, έχει μόνο 24 ώρες ζωής έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα με μηχανή. Ο πατέρας αυτός συνθλίβεται ψυχολογικά... Οταν βλέπει το παιδί του να χαροπαλεύει, έρχεται στο μυαλό του ό,τι έκανε -θεμιτό και αθέμιτο- για να σκαρφαλώσει στα ψηλά».

Επίσης, απόψε στη 1 τα μεσάνυχτα έρχεται στο κανάλι το «World Without End», μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων ετών. H δραματική - ιστορική μίνι σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του διάσημου συγγραφέα Κεν Φόλετ, ο οποίος έχει γράψει μπεστ σέλερ που μετρούν πάνω από 160.000.000 αντίτυπα! Η δράση εκτυλίσσεται στο Kingsbridge της Αγγλίας τον 14ο αιώνα. Ο βασιλιάς οδηγεί τον λαό του στον Εκατονταετή Πόλεμο με τη Γαλλία, την ώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ξέσπασμα του Μαύρου Θανάτου (σ.σ.: πανώλη).

Ενταση, ίντριγκες, θανάσιμα μυστικά που αποκαλύπτονται, συνωμοσίες, έρωτες, πολιτικά παιχνίδια, δυνατές συγκινήσεις και η αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής σε αυτήν την εντυπωσιακή παραγωγή που κόστισε τουλάχιστον 46.000.000 δολάρια. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Michael Caton-Jones και πρωταγωνιστούν οι Ben Chaplin, Charlotte Riley, Nora von Waldstät.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα