ΝΤΡΟΠΗ! Μεγιστάνας που έδιωξε 11.000 υπαλλήλους τα σπάει στο νησί των ανέμων

SHOWBIZΝΤΡΟΠΗ! Μεγιστάνας που έδιωξε 11.000 υπαλλήλους τα σπάει στο νησί των ανέμων Τετάρτη, Αύγουστος 16, 2017 - 14:05

Και ο μήνας έχει εννιά για τον Βρετανό μεγιστάνα Φίλιπ Γκριν, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του στη Μύκονο, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε καθημερινή βάση. Απόδειξη;

Ενα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από τον λογαριασμό της Sarah_nazari1, το οποίο δείχνει τον ιδιοκτήτη της εταιρίας-κολοσσού Arcadia, αξίας 4 δισεκατομμυρίων

δολαρίων, που έχει στο δυναμικό της και τα καταστήματα ρούχων Top Shop, να επιδίδεται σε... λουτρό σαμπάνιας στο Nammos, περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις.

Το εν λόγω βίντεο τράβηξε, όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, καθώς ο «σερ της μόδας», όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο Φίλιπ Γκριν, είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ηταν τότε που έβαλε ξαφνικά λουκέτο στην αλυσίδα καταστημάτων BHS, αφήνοντας στον δρόμο 11.000 εργαζομένους, και στη συνέχεια έφυγε για διακοπές με το 90 μέτρων πλωτό «παλάτι» του, το «Lionheart».

Ρεπόρτερ του δικτύου Sky News τον είχε ακολουθήσει εκείνο το διάστημα έως την Ιθάκη προκειμένου να εξασφαλίσει δηλώσεις του για το «κανόνι» και ο Γκριν τού επιτέθηκε, γεγονός που καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έγινε viral. Εναν χρόνο μετά, ο Φίλιπ Γκριν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του γλεντώντας ξέφρενα στο πιο ακριβό στέκι της Μυκόνου, μη έχοντας (προφανώς!) καμία τύψη για τους χιλιάδες ανθρώπους που άφησε χωρίς δουλειά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα