Ριλαξάρει στο beach bar που του είχαν κάψει

SHOWBIZΡιλαξάρει στο beach bar που του είχαν κάψειΤετάρτη, Αύγουστος 16, 2017 - 14:01

Νιόπαντροι στην Ανδρο! Σχεδόν έναν μήνα μετά τον μυστικό γάμο τους στην Κύπρο, ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγός του, πλέον, Αρετή Θεοχαρίδη απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου ο γοητευτικός Σάββας δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Μετά την καταστροφή από φωτιά του beach bar

που διατηρούσε στο νησί, πέρυσι τον Οκτώβριο, ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας δεν το έβαλε κάτω. Εστησε από την αρχή το μαγαζί του, στο ίδιο μέρος και με το ίδιο όνομα, κι εκεί, μπροστά στη θάλασσα, το ζευγάρι περνά αυτές τις μέρες πολλές ώρες -όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε-, ξεκουράζεται και χαίρεται τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για γάμο

Η σχέση τους μετρά έξι χρόνια. Παρ' όλα αυτά ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης πήρε αστραπιαία την απόφαση να ντυθεί γαμπρός και μάλιστα ινκόγκνιτο -ο γάμος έγινε παρουσία των δύο μαρτύρων και του δημάρχου-, στην Κύπρο από όπου κατάγεται ο ίδιος κατά το ήμισυ.

Οπως έχει δηλώσει ο Σάββας, η επιλογή της τέλεσης του μυστηρίου στην Πέγεια της Πάφου έγινε όταν κατά τη διάρκεια της ταξιδιωτικής εκπομπής που παρουσιάζει στη δημόσια τηλεόραση της Μεγαλονήσου εντόπισε αυτό το ειδυλλιακό μέρος, με θέα τις θαλασσινές σπηλιές και ένα απόκοσμα όμορφο ναυάγιο, και ενθουσιάστηκε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα