Νεκρός ο αρχηγός των «τεράτων»

ΚΟΣΜΟΣΝεκρός ο αρχηγός των «τεράτων»Τετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 14:18

Το Ισλαμικό Κράτος είναι ακέφαλο, σύμφωνα και με τους ίδιους τους τζιχαντιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιρακινού τηλεοπτικού δικτύου, υψηλόβαθμα στελέχη του Ισλαμικού Κράτους επιβεβαίωσαν τον θάνατο του αρχηγού τους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι (φωτό).

Μαχητές του ISIS, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Al Sumaria που επικαλείται πηγές στην ιρακινή επαρχία Νινευή, ανακοίνωσαν τον θάνατο του Αλ Μπαγκντάντι, προσθέτοντας ότι σύντομα θα γνωστοποιηθεί το όνομα του «νέου

χαλίφη». «Επιβεβαιώσαμε την πληροφορία από ηγέτες, μεταξύ των οποίων και κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στην Ντέιρ αλ-Ζορ» ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επίσης, τα ιρακινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν φωτογραφίες που φέρεται ότι αποδεικνύουν τον θάνατο του Αλ Μπαγκντάντι. Επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, το οποίο στα μέσα Ιουνίου είχε ανακοινώσει ότι ο Αλ Μπαγκντάντι σκοτώθηκε σε βομβαρδισμούς της ρωσικής αεροπορίας στο Ιράκ.

Την ίδια ώρα σοκάρει η αποκάλυψη της 26χρονης Ισπανίδας Ασια Αχμέντ Μοχάμεντ για το γαμήλιο δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, ένας τρομοκράτης του ISIS στη Συρία που αποκεφάλιζε αιχμαλώτους. Οπως εκμυστηρεύτηκε μετά την έκδοσή της στην Ισπανία, από την Τουρκία, όπου είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά τη γαμήλια τελετή ο Μαροκινός Μοχάμεντ Χαμντούχ τής χάρισε ένα γιλέκο αυτοκτονίας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα