Εγινε της... Κίνας για τον «καραγκιόζη» Τσανγκ και τον δήμαρχο Μπουτάρη

SHOWBIZ«Μύλος» το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης...Εγινε της... Κίνας για τον «καραγκιόζη» Τσανγκ και τον δήμαρχο ΜπουτάρηΤετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 13:42

Η πρωτοβουλία του Ορέστη Τσανγκ να βοηθήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης του τουρισμού

της Θεσσαλονίκης, λειτουργώντας ακόμη και ως «κράχτης» για επισκέπτες από την Κίνα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, που έγινε «μύλος».

Η εμφάνισή του σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που αφορούσε την προβολή της συμπρωτεύουσας με σκοπό την προσέλκυση τουριστών, πυροδότησε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αβαρλή, ο οποίος εξαπέλυσε σκληρή κριτική εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και του Ορέστη, τον οποίο αποκάλεσε «καραγκιόζη»!

«Ξεφτίλα»

«Ποιος τον φώναξε στο πάνελ; Εναν καραγκιόζη φωνάξατε. Ολοι αυτοί για μένα είναι καραγκιόζηδες. Ξεφτίλα. Αλλά, βέβαια, τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά» είπε φανερά εκνευρισμένος στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο Ορέστης, που δεν ήταν προετοιμασμένος για τα λεκτικά πυρά του δημοτικού συμβούλου, έδειξε να τα χάνει.

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος στα θέματα του τουρισμού έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο πρώην «Μαχητής» προσφέρθηκε να βοηθήσει εθελοντικά και δεν υπάρχει καμία οικονομική συνδιαλλαγή του ίδιου με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο Τσανγκ, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη συμπρωτεύουσα, έγινε πέρυσι ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Τότε, μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί τόσο με τον Ηλία Ψινάκη όσο και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα