Νεκρή από σεξουαλικά βασανιστήρια 55χρονη στη Γερμανία

14:29 8/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΝεκρή από σεξουαλικά βασανιστήρια 55χρονη στη ΓερμανίαΔευτέρα, Ιανουάριος 8, 2018 - 14:28

❱❱ Θύμα άγριας δολοφονίας έπειτα από πολύωρα βασανιστήρια που έγιναν κατά πάσα πιθανότητα στο πλαίσιο άγριου σεξουαλικού παιχνιδιού φαίνεται ότι έπεσε η 55χρονη γυναίκα...

... που βρέθηκε νεκρή σε κοντέινερ απορριμμάτων στο Βερολίνο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Η Γερμανίδα Marianne M., σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με τον 36χρονο Taifun S. και την 27χρονη σύντροφό του Jasmin P. σε ένα φόρουμ για ανθρώπους με διαστροφικές προτιμήσεις στο σεξ. Το ζευγάρι νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο Βερολίνο ειδικά για τη συνεύρεση, που μετατράπηκε σε τόπο μαρτυρίου για την 55χρονη προτού τελικά δολοφονηθεί.

Το πτώμα της εντοπίστηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα στις 23 Δεκεμβρίου από περαστικό και, σύμφωνα με την πρώτη νεκροτομή, πάνω του βρέθηκαν σημάδια «σκληρής βίας».

Το ζευγάρι που είναι ύποπτο για τη δολοφονία συνελήφθη στο αεροδρόμιο Σόνενφελντ του Βερολίνου στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για την Τουρκία. Οπως προέκυψε, τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας είχαν βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Ο Taifun S. συγκεκριμένα έχει στο ενεργητικό του αδικήματα που σχετίζονται με εμπορία ναρκωτικών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παραβιάσεις σχετικές με οπλοφορία και κλοπές. Η σύντροφός του είναι γνωστή στις Αρχές για κλοπές και αντίσταση κατά της Αρχής.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα