Νεαρή έκοψε τις φλέβες της σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου

17:27 3/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝεαρή έκοψε τις φλέβες της σε ξενοδοχείο του ΝαυπλίουΤετάρτη, Ιανουάριος 3, 2018 - 17:27

❱❱ Ταινία τρόμου θύμισε η παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τους πελάτες και το προσωπικό ενός ξενοδοχείου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, το οποίο αναστατώθηκε λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου...

... όταν μια νεαρή ένοικος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της

με ένα κομμάτι γυαλί!

Η κοπέλα είχε επισκεφθεί το Ναύπλιο μαζί με τον σύντροφό της για να περάσουν εκεί τις μέρες των γιορτών και να αλλάξουν χρόνο στη γραφική παλιά πόλη. Ομως, τίποτα δεν έγινε όπως το είχαν σχεδιάσει και η βραδιά εξελίχθηκε σε θρίλερ. Αγνωστο για ποιο λόγο, η κοπέλα έσπασε ένα ποτήρι, έκοψε με αυτό τις φλέβες της και μπήκε ολόγυμνη στη γεμάτη νερό μπανιέρα!

Σε πανικό ο σύντροφος

Ο σύντροφός της αντιλήφθηκε ότι κάτι είχε συμβεί, έτρεξε ξοπίσω της και διαπίστωσε με τρόμο ότι η αγαπημένη του είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Σε κατάσταση πανικού ειδοποίησε την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και αμέσως στο δωμάτιο έφτασε όλο το προσωπικό για να προσφέρει βοήθεια. Ακολούθησαν απίστευτες σκηνές στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να κρατήσουν στη ζωή την κοπέλα, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Ευτυχώς, οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν έγκαιρα και έβγαλαν μισολιπόθυμη τη νεαρή γυναίκα από την μπανιέρα που ήταν πλημμυρισμένη στο αίμα. Ωσπου να φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν το μοιραίο. Για καλή της τύχη, η διακομιδή έγινε σε σύντομο χρόνο και στο νοσοκομείο οι γιατροί και νοσηλευτές κατάφεραν με υπερπροσπάθεια να σώσουν τη ζωή της. Τα αίτια της απόπειράς της ερευνώνται από την Αστυνομία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα