Νέα στοιχεία φωτιά καίνε δύο οπαδούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝέα στοιχεία φωτιά καίνε δύο οπαδούςΠαρασκευή, Οκτώβριος 3, 2014 - 14:48

Νέα στοιχεία-φωτιά για όσα διαδραματίστηκαν στο ματς μεταξύ Εθνικού - Ηροδότου, στο γήπεδο της Αλικαρνασσού Ηρακλείου Κρήτης, όταν κατά τη διάρκεια επεισοδίων τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τελικά πέθανε 46χρονος φίλαθλος, κατέθεσε στις ανακριτικές Αρχές ο δικηγόρος της οικογένειάς του Πέτρος Μαντούβαλος.

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιά

Κώστα Κατσούλη ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του ανακριτή, συνοδευόμενος από έναν 40χρονο και την 34χρονη σύντροφό του, φιλάθλους του Εθνικού, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων της 14ης Σεπτεμβρίου, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο Κατσούλης.

Οπως δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Μαντούβαλος, το ζευγάρι κατέθεσε στον ανακριτή τα ονόματα δύο φιλάθλων της ομάδας του Ηροδότου, σύμφωνα με τους οποίους χτύπησαν άσχημα στο κεφάλι τον Κώστα Κατσούλη: «Σκότωσαν έναν φίλαθλο του Εθνικού και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά τον 40χρονο και την 34χρονη που παραστάθηκαν ως πολιτικοί ενάγοντες μαζί μου, κατονομάζοντας ενώπιον της ανακρίτριας και αναγνωρίζοντας από φωτογραφίες ακόμα δύο άτομα ως ενόχους, ζητώντας την τιμωρία τους.

»Δεν είναι δυνατόν αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν μέρος στη φιλόξενη Κρήτη και τα οποία μπορεί να παρακολουθούν γονείς, παιδιά και ηλικιωμένοι από κάθε μέρος της Ελλάδας να εξελίσσονται σε πεδίο μάχης από δραστηριότητες όχι φιλάθλων, αλλά κανιβάλων και δολοφόνων. Κάποιος είναι στο χώμα και κάποιοι στη φυλακή, δεν είναι δυνατόν οι πρωτεργάτες να είναι έξω και να γελούν. Αναμένεται να βγουν εντάλματα σύλληψης και οι δύο θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Οπως ανέφερε ενώπιον του ανακριτή ο 40χρονος, φίλαθλοι του Εθνικού Πειραιά ταξίδεψαν στην Κρήτη με τις οικογένειές τους, σαν εκδρομή, και με την ευκαιρία παρακολούθησαν το ματς της αγαπημένης τους ομάδας. Οταν έφτασαν στο γήπεδο, κάθισαν στις κερκίδες, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν ηλικιωμένοι και παιδιά. Ξαφνικά περίπου δώδεκα οπαδοί της αντίπαλης ομάδας τούς πλησίασαν κρατώντας σιδερολοστούς και χτυπώντας τους στα τυφλά. Μάλιστα ένας από αυτούς πέταξε στον Κατσούλη έναν μεταλλικό κάδο! Η 34χρονη φίλη του επιβεβαίωσε στον ανακριτή όσα κατέθεσε ο 40χρονος προσθέτοντας ότι κι εκείνη δέχτηκε μια πέτρα στο κεφάλι.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα