Νέα δεδομένα για το διπλό φονικό-γρίφος στη Σαλαμίνα

16:02 6/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝέα δεδομένα για το διπλό φονικό-γρίφος στη Σαλαμίνα Δευτέρα, Φεβρουάριος 6, 2017 - 16:00

Καινούργια στοιχεία έρχονται στο φως για το διπλό έγκλημα που συγκλόνισε τη Σαλαμίνα και το οποίο παραμένει άλυτος γρίφος από τις 25 Ιουλίου του 2011.

Ο killer παραμένει άγνωστος και τα στόματα εξακολουθούν να είναι κλειστά για τη συγκλονιστική υπόθεση, ωστόσο, νέα

δεδομένα προέκυψαν από την «επιστροφή» της Αγγελικής Νικολούλη στο σημείο όπου ο 27χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Μπάκας βρέθηκε νεκρός και η 22χρονη φίλη του Νατάσα Απέργη (μητέρα ενός κοριτσιού) εξαφανίστηκε, αφήνοντας πίσω μία λίμνη αίματος με το DNA της.

Στο «Φως στο τούνελ» μίλησε ο κολλητός φίλος του άτυχου υπαξιωματικού:

«Το βράδυ πριν από τη δολοφονία του μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον απειλούσαν. Μου είπε ότι ίσως χρειαζόταν τη βοήθειά μου. Δηλαδή, να πήγαινα μαζί του στο ραντεβού αν τους συναντούσε. Δεν πρόλαβε να μου πει ποιος τον είχε βάλει στο μάτι». Επιπλέον, ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά, που κάποιοι έδειχναν στο νησί ως εμπλεκόμενα, έσπασε τη σιωπή του: «Ο,τι γίνεται εδώ το φορτώνουν σε μένα. Συνέδεσαν το παρελθόν μου με τη δολοφονία. Πιστεύω ότι το έγκλημα έγινε για προστασία ή ναρκωτικά. Μπορεί τα θύματα κάτι να είδαν» είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήταν αναλώσιμος, να τον σκότωσαν δηλαδή οι συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Μπάκας βρέθηκε νεκρός (έχοντας πυροβοληθεί στον λαιμό) στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, στην ερημική περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Στη θέση του συνοδηγού οι αστυνομικοί βρήκαν την τσάντα, τις σαγιονάρες και το κάτω μέρος του μαγιό της 22χρονης, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα μια μεγάλη κηλίδα με το αίμα της.

Keywords
Αναζητήσεις
τις εξελιξεις για το διπλο φονικο στη σαλαμινα
Τυχαία Θέματα