Μυκονιάτης και ο Μουρίνιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜυκονιάτης και ο ΜουρίνιοΔευτέρα, Ιούνιος 30, 2014 - 13:26

Τις παλιές «καραβάνες» της Ισπανίας και της Ελλάδας συγκρίνει η ισπανική ιστοσελίδα ιστοσελίδα elimparcial.es, που βγάζει τελικά το καπέλο στην εθνική μας ομάδα γράφοντας τα εξής:« Είναι άξιο θαυμασμού να βλέπεις μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου να καταθέτουν την ψυχή τους για την αγαπημένη τους Ελλάδα. Τέτοιες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών αποτελούν οι Γκέκας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης.

Βλέποντας τη νοοτροπία κάποιων ομάδων στο Μουντιάλ, όπως για παράδειγμα των Ισπανών, οι οποίοι δεν έδειχναν ορεξάτοι να τρέξουν και να παλέψουν, και από την άλλη των Ελλήνων, που προσπάθησαν πολύ και θυσίασαν τα πάντα, δεν γίνεται παρά να... τους βγάλουμε το καπέλο!».

Στη Μύκονο είναι, εξάλλου, από την περασμένη Παρασκευή ο Χοσέ Μουρίνιο για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Ο «special one», που έχει δείξει ότι είναι θερμός υποστηρικτής της εθνικής ομάδας και είχε προβλέψει ότι θα προκριθεί οπωσδήποτε από τον 3ο όμιλο, παρακολούθησε από το νησί των ανέμων το χθεσινό ματς με την Κόστα Ρίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα