Τούρτα με υπουργική selfie!

SHOWBIZSelfie της Ολγας σε birthday πάρτιΤούρτα με υπουργική selfie!Δευτέρα, Ιούνιος 30, 2014 - 12:57

Το εορταστικό live του Νίνο τα είχε όλα, από τον Τάκη Ζαχαράτο... ξαπλωμένο στα πόδια του μέχρι την υπουργό Τουρισμού! Ο ανατρεπτικός ποπ σταρ, που πριν από λίγο καιρό επέστρεψε δυναμικά και μάλιστα για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «100 φορές» ντύθηκε ακόμη και γυναίκα, γιόρτασε την επιτυχία του

hit του, τα γενέθλιά του, αλλά και το ξεκίνημα της περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Νίνο έκανε μία από τις καλύτερες «ζωντανές» εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής τραγουδώντας κομμάτια απ' όλη την καριέρα του, από τις μπαλάντες «Ακόμα σε ζητώ», «Επηρεάστηκα», «Φοβάμαι», «Ερωτά μου» και «Ρεφρέν» μέχρι τις dance επιτυχίες του «Θεός», «Τόσο περίπου σ' αγαπώ», «Απόψε δεν πάμε σπίτι», «Κοινός παρανομαστής» και άλλα από το καινούργιο του άλμπουμ «100 φορές».

Σοκολατένια τούρτα

Εκπληξη της βραδιάς ήταν η σοκολατένια τούρτα που κάποια στιγμή έφτασε στη σκηνή και έγραφε «100 φορές για 100 ζωές και όλες οι στιγμές να ήτανε μαζί σου! Χρόνια πολλά, Νίνο». Να πούμε ότι τα γενέθλια του καλλιτέχνη ήταν την περασμένη Κυριακή, αλλά οι φίλοι και συνεργάτες του φρόντισαν να τα γιορτάσει τη συγκεκριμένη βραδιά, όταν ήταν όλοι εκεί.

Το κέφι έφτασε στα ύψη και ειδικά τη στιγμή που ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο κι έδωσε άλλη μία φορά το δικό του ρεσιτάλ γέλιου. Ο ταλαντούχος σόουμαν δεν δίστασε ακόμη και να ξαπλώσει μπροστά στον πανύψηλο Νίνο, που τον χειροκροτούσε ενθουσιασμένος, προκειμένου να αποδώσει καλύτερα το εκτός προγράμματος show του.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία έβγαζε selfie φωτογραφίες με τον Ζαχαράτο, ενώ ο πολίστας Ζάχος Αφρουδάκης που καθόταν μαζί τους παρακολουθούσε απορημένος, τα γνωστά μοντέλα Στέλλα Δημητρίου και Χριστίνα Στεφανίδη, ο Γιώργος Μανίκας με τη σύζυγό του Ελλη Γελεβεσάκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χάρης Σιανίδης, ο Τόνυ Μαυρίδης με την αγαπημένη του Ευαγγελία Καραμπατζάκη και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης.

Επίσης εκεί ήταν η Αγάπη Πολίτη, μητέρα της συζύγου του Νίνο, Χρυσής Βαρδινογιάννη. Η τελευταία απουσίαζε, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα